Başak Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Başak burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün diğer insanlar tuhaf fikirlerle dolu ama hepsine eşit derecede saygı duymakta bir sorun yok. Bu, her çılgın planı kabul etmeniz gerektiği anlamına gelmez, ama en azından onları dinleyin.


28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Artık herkes ilişki sorunları yaşıyor – sıkıntılarınızı paylaşın.


28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu öğleden sonra Kova burcundaki ay kader düğümleriyle bağlantı kurarken düzensiz bir enerji sizi bulabilir. Düzen duygunuza meydan okunduğunda telaşlanmamaya çalışın, kendinize duraklamak, topraklamak ve merkezinizi bulmak için alan bırakın. Luna, Venüs’e bir öpücük gönderirken, gününüzü doldurduğunuzda eve gitmeyi planlayın. Bu titreşimler, alanınızda rahatlamak için mükemmeldir, bu nedenle mutfağınızı ev yapımı yemek kokusuyla doldurduğunuzdan emin olun. Ay ve Merkür arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, bu gece ev işlerinizi halletmek için ilham alacaksınız.


28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalkanını ve zırhını bugün ve yarın al Başak. Kozmik dram başlıyor. Zihnin gezegeni ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür göklerde dönerken, öfke ve saldırganlığın gezegeni olan çok kızgın bir Mars’ın karşısında duracak. Zihniniz hüsrana uğramış düşüncelerle tüketilebilir ve bunları başkalarına yansıtabilir. Gerginliği hissedebilirler ve sonra hazır silahlarla üzerinize gelebilirler. Bu agresif ve fevri enerji sizi felaket veya kazalara sürükleyebilir, bu yüzden öfkeye kapılmayın.


28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanman gerekiyor Başak? İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaptığında dikkatiniz biraz dağılır. Biraz dağınık veya dağınık hissediyorsanız, bu üçgen her şeyi yeniden düzene sokmanıza yardımcı olacak mükemmel bir geçiş olabilir. Kariyerinizde takip etmeniz gereken birkaç farklı arayış var, ancak şimdilik listenizden bir şeyler çıkarmanız veya önceliklerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Mesleki arzularınızın peşinden gitmekten kendinizi kısıtlamamaya çalışın, ancak bir tür rutini takip etmeniz gerekiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.