Başak Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Başak burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uyum sağlamadan önce işler değişecek, ancak bunun tek anlamı, programınızı biraz değiştirmeniz gerektiğidir. Eğer onu çıkarırsan, sanki hiçbir şey olmamış gibi!


25 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşleri yapmanın yeni yolları hakkında açık fikirli olun. Yenilik sizi keskin tutar.


25 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, genişleyen Jüpiter ile bağlantı kurarken Ay Yay burcundaki yolculuğunu tamamlarken, bugün son derece duygusal ve çevrenize karşı ekstra duyarlı hissedeceksiniz. Sosyal alışverişleriniz bu kozmik iklim tarafından büyütüleceğinden, zamanınızı ve enerjinizi sizi yükselten ilişkilere yatırmayı unutmayın. Öğleden sonra Luna Oğlak burcuna girdiğinde, soğukkanlılığınızı geri kazanmanıza yardımcı olacak bir değişiklik fark edeceksiniz. Bununla birlikte, eğlenceli bir unsur da havada asılı kalacak ve en iyi arkadaşlarınızla dışarı çıkmak veya yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için harika bir zaman olacaktır.


25 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Topraklanmış doğanız size diğer burçların çoğundan çok daha fazla dinginlik ve uyum sağlar, Başak. Yani – en azından içeride! Bu zamanda öfkeyle kükreyen Mars retrosu ile herkes gerilimi hissediyor. Seks ve savaşın gezegeni olarak, kızıl gezegenimiz bizim için özellikle güçlü ve etkilidir. Bu nedenle, zayıfladığında, genellikle tüm enerjimizin ve libidomuzun da çekildiğini hissederiz. Bu enerjiyi ele almanın anahtarı, ateşlenip kaçınılmaz olarak kendimizi daha fazla yakmak yerine teslim olmak, rahatlamak ve yeniden şarj etmektir. Serbest bırakmayı öğrenin; tartışmaları veya savaşları daha sonra tekrar ziyaret edebilirsiniz.


25 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçimini güvence altına al Başak. Koç burcundaki Kayron gerilemesi borçlarınızdaki, yatırımlarınızdaki ve finansal anlaşmalarınızdaki hassas noktaları ortaya çıkardığı için finansal olarak endişeli olabilirsiniz. Neyin yanlış gitmiş olabileceğine ve hatta devam eden korkularınıza sarılmak kolay olsa da, bakış açınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Kayron retrosu Yay burcunda hem Merkür hem de Venüs ile üçgen açı yaptığından, yaşadığınız hayatı güvence altına almak için elinizdekilere ve elinizden gelenlere odaklanmalısınız. Mali durumunuzu kontrol altında hissetmek için seçenekleriniz hakkında bir mali danışmanla konuşun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.