Başak Burç Yorumları 24 Kasım 2022

Başak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 24 Kasım 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Elbette, bazı büyük hedefleriniz var – ve bunda yanlış bir şey yok. Biri seninle alay ederse, gözlerini devir ve planlarına devam et. Bugün işler yolunda gitmeli!


24 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu gizemin anahtarı eleştirel düşünmedir. Tüm gerçeklere bakın.


24 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcu, Merkür ve Venüs’ün üzerinden geçerken, bugün alanınızdan uzaklaşmak istemeyebilirsiniz, tatlı Başak. Bu kozmik iklim, sizi hassas ama sevgi dolu bir ruh haline sokacak, ancak Chiron’dan bir yardım eli, evden ayrılmanız gerektiğinde duygusal korumalar kurmanıza yardımcı olabilir. Merkür, Chiron’a bir öpücük üflerken iyi hisler akmaya devam edecek ve içinizdeki şifayı bulabilmeniz için üzüntünün serbest kalmasına yardımcı olacak, ancak kalbinize ve zihninize ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Neyse ki, yıldızlar size alanınızdan uzaklaşmanıza izin vererek ihtiyaçlarınızı karşılama şansı verecek.


24 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlara bakın, kalbinizdeki enerjiyi hissedin ve bir değişimin geldiğini kabul edin Başak. Bunun nedeni, Yüce Yararlımız kudretli Jüpiter’in dün Balık burcunun derin denizlerinde ve gelgit havuzlarında uyanmış olmasıdır. Bu burcun eş yöneticisi olduğu ve burada ikamet ettiği bilindiği için, tam gücüne geri döndüğüne göre bize muazzam nimetler verebilir. Son aylarda, özellikle düşünceli olduğunuzu ve hayatın ruhsal yönüne daha fazla dikkat ettiğinizi fark etmişsinizdir. Bu size, özellikle kişisel, romantik yaşamınızda neyi tezahür ettirmek istediğiniz konusunda doğrudan ve net olmayı öğretiyor.


24 Kasım 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizi değiştirmek için neye ihtiyacınız var, Başak? Yay burcundaki ay, Kova burcundaki Satürn geri giderken iş-yaşam dengenizin yapısında bazı değişiklikler yapmak için her zamanki gibi iyi bir zaman. Özellikle Ay’ın Yay’da hem Merkür hem de Venüs’ü bir araya getirdiğini göz önünde bulundurarak ilgilenmeniz gereken kişisel meseleleriniz varsa, bir ayarlama yapmanın zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. İş yerinde küçülmek veya özel hayatınıza odaklanmak için biraz izin almak için harika bir gün olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.