Başak Burç Yorumları 18 Kasım 2022

Başak burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 18 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınız sizi bazı ilginç durumlara zorluyor — başka türlü asla yapmayacağınız ama çoğunlukla sizin için iyi olan şeyler. Akışa bırakın ve sonunda ne olduğunu görün.


18 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bazı insanların inançlarını yutmak zordur, ancak hoşgörü kıskanılacak bir beceridir.


18 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Akrep güneşi Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük gönderirken, bugün kendinizi ifade etme yollarınızla oynamaya çalışın. Bu kozmik iklim, yaklaşım ince veya yüzeysel olsa bile alışılmamış yollarla gücünüzü sergilemek için mükemmeldir. Ay, Mars ve Neptün ile sert bir t-kare oluştururken, bu öğleden sonra romantik ve profesyonel ilişkilerinizde uyumsuzluk ve çatışmalara dikkat edin. Ayrıca şu anda kime güvendiğinize de dikkat etmelisiniz, özellikle de iş arkadaşlarınıza veya size veya başkalarına karşı aldatıcı olma geçmişine sahip sevgililer söz konusu olduğunda.


18 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün menünüzde tam bir tutku ve yoğunluğa hazır olun Başak. Kudretli güneş, solar üçüncü iletişim evinizden cızırdadıkça, zihninizde ve ruhunuzda inanılmaz bir güç akışı hissedeceksiniz. Bunun nedeni, büyük armatürümüzün, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde dönen güç merkezi Pluto ile dans etmesidir. Özellikle birine nasıl hissettiğinizi veya kalpten kalbe sahip olduğunuzu anlatmak istiyorsanız, derin bir entelektüel ve romantik vahiy üzerinizde olabilir. Bekarsanız, sizi en derin seviyelerde büyüleyen sosyal medya veya yakın çevreniz aracılığıyla biriyle bağlantı kurabilirsiniz.


18 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne düşünürsen ya da söylersen her şeyi değiştirebilirsin, Başak. Merkür tarafından yönetildiğiniz için düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve sorularınızı paylaşmanın etkili olabileceğini bilirsiniz. Bugün Akrep burcundaki güneş Plüton’u Oğlak burcunda altmışlık açıyla çevirdiğinde, kendinizi daha doğrudan konuşurken bulabilirsiniz. Özellikle fikirlerinizle, tutku projelerinizle veya yeteneklerinizle ilgiliyse, bir şey sizi iletişimsel eyleme tetikleyebilir. Konuşma sırasında harekete geçtiğinizde tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı izleyin. Gelgitleri iş yerinde lehinize veya aleyhinize çevirmek için iletişimsel varlığınızı kullanabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.