Başak Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Alıngan ruhunuz bugün sizi birkaç oyun savaşına sokabilir – ancak birkaçı gerçek olabilir! Yumruklarınızı olabildiğince çekin ve kimseyi fazla uzağa itmediğinizden emin olun.


1 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İş yerindeki bir çatışma, kibar olma yeteneğinizi test eder – başarılı bir şekilde geçersiniz.


1 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Merkür ve Neptün gökyüzünde meydan okurken, kendinizde ve başkalarında gaz aydınlatmasına ve manipülatif davranışlara dikkat edin. Bu titreşimler, size hizmet etmeyen durumları romantikleştirmenize de neden olabilir, ancak pembe gözlükleri çıkarmanın zamanı gelmiş olabilir. Şans eseri, öğleden sonra Plüton’dan gelecek bir yardım eli sayesinde, en iyi dostlarınızın desteğiyle netlik arama şansınız olacak. Luna, Jüpiter’le yakınlaştığında, iş kalp meselelerine geldiğinde size sıcaklık ve tüyler ürperttiğinde iyi hisler akacaktır.


1 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun yıllar boyunca, ortaklıklar ve ilişkilerden oluşan güneş sektörünüz Başak’ta gökyüzünde görkemli bir şekilde ileri geri dönerken gizemli Neptün’e baktınız. Bir yandan bu, gerçek ve derin bir ruh eşi bağlantısıyla hizalanma olasılıklarını çağrıştırdı. Öte yandan, aldatıcı veya yanıltıcı ortakların şarlatan gibi önünüzde gülümsemesi şeklinde, büyük olasılıkla hileyle karşı karşıya kaldınız. Ne yazık ki, bugün gezegen yöneticiniz Merkür, Neptün ile bir karede kılıçları çaprazlıyor, bu da drama olabileceği anlamına geliyor! Bu, özellikle ev içi meselelerle ilgili bire bir gerginlik yaşıyorsanız doğrudur.


1 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda neye odaklanman gerekiyor Başak? İkizler’de geri giden Mars, Yay burcundaki Venüs’le karşı karşıya geldiğinde, uzun vadeli profesyonel gelişiminizi sürdürebilecek birkaç taahhüt bulmanız gerekebilir. Profesyonel olarak genişleme ve büyüme fırsatlarınızı keşfetmeye devam edin, ancak profesyonel keşif gezilerinizi destekleyebilecek bir tür iş-yaşam dengesine bağlı kalın. Eşsiz bir rutine bağlı kalmanın zamanı gelmiş olabilir, çünkü Venüs Kova burcunda Satürn’ü de altmışlık açı yapıyor. İş-yaşam dengenizi alışılmadık bir şekilde kuruyorsanız, kafanızı karıştırmamaya çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.