Balık Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Balık burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Belki de duygularını kağıda dökmenin zamanı gelmiştir. Bir şarkı veya şiir yazın. Bu romantik uyanışı sanatsal amaçlar için kullanabilirsiniz. Birine aşık olmak benzersiz bir şekilde zihin değiştiren bir deneyimdir, yok edici bir deneyimdir ve bu erken aşamada herhangi bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair hiçbir fikriniz yoktur. Uzaklaşmak yerine, zihinsel enerjinizi bir şeye yöneltin. Çarşamba ve Perşembe oldukça yavaş olacak, ama tahmin edin ne oldu? Hafta sonu duvardan duvara romantizm olacak. Ne mutlu bir olay dönüşü!


Balık Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, aşk ve romantizmin oldukça güzel bir deneyim olabileceği bir hafta. Arkadaşlıklar ve genel olarak değer verdiğiniz kişiler, sizin onlara olduğu kadar size de aynı derecede sadık olduklarını kanıtlarlar. Asla yalnız olmayacağın için yolculuğun duygularını hissetmekten kaçınmaya çalış. Evet, enerji yoğundur, ancak bu, her zaman yanınızda olan kişilere tam anlamıyla minnettar olabileceğiniz anlamına gelir. Değişim dersleri en önemlisidir.

Hayatınıza farklı bir enerji modunu iten bir hareket yaşayabilirsiniz. Bu sizi yeni deneyimlere ve oldukça harika insanlarla tanışmaya açar. Bu, özellikle son zamanlarda kendinizi çıkmazda hissediyorsanız, hayatlarında bir değişiklik arayan hem bekar hem de çift Balıklar için önemlidir.


Balık Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Var olmak için neye ihtiyacın var, Balık? 6 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde bu, iş hayatınızın kaderinde bir parçası olabileceğinden, ne söylediğinize veya düşündüğünüze dikkat edin. inanılmaz!

Ancak, ertesi gün Akrep’teki Venüs, Kova’daki Satürn ile kare açı yaptığında, özgünlüğünüz konusunda rahat olmaya çalışmalısınız. Biraz tuhaf da olsa, peşinden koşmak istediğin ya da iş hayatında ihtiyaç duyabileceğin şeylere sahip ol! 8 Kasım Salı günü, Boğa burcundaki dolunay tam ay tutulması sırasında bazı konuşmaların veya yakın çalışma topluluğunuzun dinamiklerinin beklenmedik ama mukadder bir sona yaklaştığını görebilirsiniz.

Merkür, Boğa burcunda geri giden Uranüs’e karşı çıkarken Akrep’te güneşle kavuşum yapacağından, bu inanılmaz ay olayı sırasında bir kez ve herkes için konuşmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, girişiniz öngörülemeyen değişikliklere yol açabileceğinden tonunuza, alanınıza ve zamanlamanıza dikkat edin. Venüs ve Akrep Üçgeni Neptün’deki güneş burcunuzda geri giderken, tutulma sonrası ufukta yeni maceralara odaklanın.


Balık Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, şimdi kazandığınızı bir ömür boyu kullanabilirsiniz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan bilgi ve anlayış eviniz ile başlıyor. Balık, muhtemelen bir dönem ödevin var ya da bir sınava hazırlanıyorsun. Ya da belki permakültür bahçecilik, inşaat veya elektrik tesisatı gibi pratik bir beceri öğreniyorsunuz. Şu anda yaptığınız şey geleceğinize yardımcı olabilir ve işiniz bitene kadar konsantre olma ve devam etme yeteneğine sahipsiniz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasındaki kavuşumla başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Son zamanlarda, günleriniz uzun bir esnemede birbirine karışmış gibi görünüyor. Değişikliğin vakti geldi. Balıklar, yarın dünyayı dolaşmıyor olabilirsiniz, ancak banyo aynanızda seyahatin hedefinizin olduğunu hatırlatan bir işarete ihtiyacınız var. Her gün aziz bir hedefe odaklanarak yaşam yörüngenizi değiştirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.