Balık Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Balık burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu tavsiyeyi yanlış anlama ama kendi iyiliğin için kendi işine bak. Elbette, sadece bazı yararlı (çok ihtiyaç duyulan) tavsiyeler vererek doğru olanı yapmaya çalışıyorsunuz, ancak hedef kitleniz rehberlik havasında değil. Kendinize bir tartışma kaydedin (ve daha sonra “Sana söylemiştim” demenin tadını çıkarın). Hafta ortası, kesinlikle bir cevabı hak eden tehlike sinyalleri alıyor olacaksınız, bu yüzden önce tüm gerçeklere sahip olmasanız bile birinin yardımına koşmaktan çekinmeyin. Diğerleri, kendiliğinden cömertliğinizi düpedüz çekici bulabilir. Bu hafta sonu, ortaklıklardaki sorunlara dikkat edin. Yardımcı olun, ama kendinize de yardım edin.


Balık Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kişisel bakım için zaman buluyorsunuz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep’te ve eğitim evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Balık, yakında teslim edilecek önemli bir ödeviniz olabilir, ancak yazar blokajı yaşıyorsunuz. Bunu kırmak için bir çeşit ayarlama yapmanız gerekir. Üzerinde yeni bir konumda çalışmayı deneyin. Başlamadan önce bitiş üzerinde çalışmayı deneyin. Yarım saatten daha kısa bir sürede yapabileceğiniz en kötü dönem ödevini yazmayı deneyin. Bunlardan herhangi biri, yaratıcı meyve sularınızın akmasına yardımcı olabilir.

14 Kasım Pazartesi günü Güneş Akrep burcunda ve maneviyat eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün etrafınızdakilere oldukça bağlı hissedebilirsiniz (hatta normalden daha fazla). Balık, bir aile üyesiyle kalpten kalbe konuşabilirsin. Torununuzla veya çocuğunuzun bazı arkadaşlarıyla vakit geçiriyor olabilirsiniz. Bugün, günlük konuşmaları aşan bir bağlantı olabilir.


Balık Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, 14 Kasım Pazartesi günü Jüpiter’in burcunuzda son koşusunu yapması ve Venüs ile buluşmasıyla destekleyici başlıyor. Kurtuluş yolunuza gidiyor, ancak onu almak için kendinizi ikinci kez tahmin edemezsiniz.

Ortaklara bağlılık, evlilik ve birlikte bir gelecek planlama konusunda korkular ortaya çıkarsa, bunun değişen ilişki koşullarına normal bir tepki olduğunu anlayın. Gerçekliğinizde tezahür etmesine nasıl izin verirseniz, algınızda bir fark yaratacaktır. Geleceğin neler getirebileceği konusunda heyecanlı olun ve bu korkular ortaya çıktığında partnerinizin sizi desteklemek için burada olduğunu unutmayın – ancak bu konuda dürüstseniz.

Hafta daha fazla Yay enerjisine doğru ilerledikçe, büyük resim planlarınızı planlamak gibi hissedeceksiniz. Bu enerjinin getirdiği genişlemenin, sizin ve bebeğinizin gelecek için sahip olduğu planları beslemesine izin verin. Dönüşüm ancak teslim olduğumuzda mümkündür; bu evrensel gerçeği senden daha iyi kimse bilemez. Bu arada devreye giren bağlantılarda çok fazla gücünüz var. Bu fikirleri ilişkinizin temelinde nasıl kullanabilirsiniz? Akışınızı takip edin Balık.


Balık Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunuz nereye gidebilir, Balık? Venüs ve Merkür Akrep’te Plüton Oğlak’ta altmışlık olduğunda, 13-14 Kasım Pazar ile Pazartesi arasında yeni ufuklar açmanın zamanı gelmiş olabilir. Altmışlıklar, çevrimiçi olarak, ağ oluşturmada en iyi adımınızı atarak oraya geri dönmeniz gerekebileceğini gösteriyor. olaylar, hatta özlemlerinizle bir inanç sıçraması. Profesyonel gelişiminizde ilerleme kaydetmek için çevrimiçi ve çevrimdışı fırsatları araştırmaya başlayın.

Venüs ve Merkür, kısa bir süre sonra burcunuzda geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacağından, bağlantılarınızın, taahhütlerinizin ve konuşmalarınızın size bir profesyonel olarak kendinize daha büyük bir bakış açısı kazandırabileceğini görebilirsiniz. Bu üçlüler, profesyonel kimliğinizi nasıl genişletmek istediğinizi yeniden gözden geçirmenize izin verebilir.

Neyse ki, 16 ve 17 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri Merkür ve Venüs Yay burcuna girdiğinde beklenenden daha erken ortaya çıkabilirsiniz. Merkür ve Venüs, fikirleriniz, topluluk önünde konuşma becerileriniz, yazılı çalışmalarınız, editörlükle ilgili başarılarınızı vurgulayacak. başarılar ve ilişkiler. Haftanın sonunda İkizler karelerinde Mars geri giderken burcunuzda Neptün geri giderken ilgiyle rahat hissetmeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.