Balık Burç Yorumları 29 Kasım 2022

Balık burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Kasım 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Kasım 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir şey denemek için can atıyorsunuz ve şimdi planlama aşamasının çok ötesinde – bu yüzden harekete geçin. Yeni tatlı kıza çıkma teklif edebilir, yeni işi kabul edebilir veya büyük bir kişisel projeye başlayabilirsiniz.


29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Seninle aynı şekilde hisseden başkaları da var ve onların kim olduğuna şaşıracaksın.


29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün istemeden otomatik pilottan hareket edebilirsin, çünkü Ay Kova burcunda ve güneşin on ikinci evinde amaçsızca süzülür. Topraklanmış kalmak ve şimdiye odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak aklınız başka yöne kayarsa şaşırmayın. Merkür Satürn ile bağlantı kurarken, sosyal medya cihazlarınızla sınırlar belirlemek, dikkatinizin dağılmasına karşı korunmanıza yardımcı olabilir. Bunu yapmak, Merkür ve Mars arasındaki sert karşıtlığın neden olduğu drama ve duygusal baskıdan kaçınmanıza da yardımcı olabilir. Akşam yaklaşırken ve Leydi Luna burcunuza girerken canlanmaya ve daha aklı başında hissetmeye başlayacaksınız.


29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, son haftaların çalkantılı kaosuna rağmen bugün size bir cankurtaran halatı sunuyor. Zihnin ve iletişimin kozmik elçisi olan Mental Merkür, güç ve kalıcılığın gezegeni olan kudretli Satürn’e gülümseyecek. Bu, önemli biriyle yaptığınız planlar hakkında daha gerçekçi ve pratik olmanıza yardımcı olacaktır. Yargılarınız sağlam olacak, eleştirel düşünme becerileriniz telaffuz edilecek ve sorumluluk duygunuz da bu dönemde artacaktır. Evrak işlerini birlikte düzenleyin veya ikinizin imzalaması gereken sözleşmelerin küçük yazılarını okuyun.


29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, iş-yaşam dengenizde üzerinde çalışmanız gerekenleri düşünün. İkizler’de geri giden Mars, Yay burcundaki Merkür ile karşıt açı yaptığında, nereye gidebileceğiniz, neler başarabileceğiniz ve kariyerinizde nelerin peşinden gidebileceğiniz hakkındaki konuşmalar gündeme gelebilir. İyimser olsanız da, evinize, ailenize ve kariyerinize her şeyinizi vermek için iş-yaşam dengenizde bir şeylerin değişmesi veya ayarlanması gerektiğini görebilirsiniz. Merkür ayrıca Kova’da Satürn’ü altmış olduğu için, iş-yaşam dengenize alışılmadık olsa da daha benzersiz bir yaklaşım benimsemenin zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.