Balık Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Balık burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Beyniniz şu anda inanılmaz derecede aktif, bu yüzden hepsini bir araya getirip getiremeyeceğinize bakın ve neler olduğunu anlayın. Tekrar yükseklere çıkmanız ve bu enerjiyle ne yapacağınızı bilmeniz çok uzun sürmeyecektir.


25 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kafanda dolaşan tüm o fikirlere bak! Bazılarını temizlemek için zaman ayırın.


25 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün son adımlarını Yay burcunda atıyor ve siz uykunuzdan uyanırken Jüpiter ile bağlantı kuruyor. Bu titreşimler, özellikle son zamanlarda kariyerinizde ilerleme kaydettiyseniz, sıkı çalışmanız için kendinizi ödüllendirmenize izin verecektir. Alanınızda istikrarlı hissetmek, aynı zamanda size bir huzur duygusu getirecek ve profesyonel yolunuzu analiz etmek için iyi bir zaman olacaktır. Öğleden sonra Luna Oğlak burcuna geçtiğinde, popülerliğinizi ve başkalarını bir araya getirme yeteneğinizi artıran bir değişim hissedeceksiniz, bu yüzden sosyal tarafınızla meşgul olduğunuzdan emin olun.


25 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çatışma senin uzmanlık alanın değil, Balık. Aslında, savaşçının trompetinin ilk sesiyle, oradan ilk trene biniyorsun! Bununla birlikte, Mars gerileme döngüleri, yumuşak ve hassas kalbinizin bile gündeme getirmesi gereken temaları gözden geçirmesini gerektirir. Seks ve savaş gezegeni olarak Mars, alıngandır ve ağır karmik bağlar taşır. Bu retrograd döngünün en yoğun aşamasına yaklaşırken, bu süre zarfında eski sevgililer veya düşmanlarla bile yollarınız kesişiyor olabilir. Bu, özellikle, iyi ya da kötü, aranızda güçlü bir tutkulu bağlantı varsa geçerlidir.


25 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen harika bir profesyonelsin, Balık! Bugün, Yay burcundaki Merkür ve Venüs Koç burcunda Kayron ile üçgen açı yaptığında, devam eden şüpheleri veya güvensizlikleri bırakmak için mükemmel bir gün. Şu an itibariyle, Chiron retrosu, başarılarınızı olduğu gibi görme yeteneğinizi etkiliyor olabilir. Neyse ki, bu şifa üçlüleri, profesyonel olarak başarılı olma yolunda ilerlediğinizi gösteriyor. Kredinin gerektiği yerde kendinize kredi verirken, başkalarından alabileceğiniz herhangi bir takdirin tadını çıkarmaya çalışın. Çok şey başardınız, bu yüzden başarınızı kucaklayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.