Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

İletişim, bu ayın en başından itibaren hassas bir konudur, çünkü ilk gün bilgi uzmanı Merkür kararsız ana gezegeniniz Neptün’le (geriye dönük) kare açı yapar ve kafa karışıklığına, düşünce çarpıtmasına ve bozulmasına zemin hazırlar. Neler olduğu hakkında net bir fikriniz yoksa, karar vermeniz imkansızdır.

3 Aralık’ta Neptün, rüya gibi burcunuzdayken ileri giderek size kendi küçük hayal dünyanıza geri dönmeniz için yeşil ışık yakıyor. Aşk zorlaştığında geri çekilmek yüzde 100 sağlıklı mı? Hayır, ama bu senin tercih ettiğin kaçış yöntemi ve birincil savunma hattın. Partnerinizin veya randevunuzun yanında her zamankinden daha sessizseniz, bunun çok iyi bir nedeni var.

Bununla birlikte, yedinci evdeki sinir bozucu bir güneş-Mars karşıtlığı sizi kabuğunuzdan çıkarır ve sizi normalden biraz daha agresif yapabilir. Bu, tavrınızda büyük bir değişiklik ve yardım edemezsiniz ama biraz tavır alırsınız. Kendinden emin olmak harikadır, ancak çizgiyi aşarak çirkin bir şeye dönüşmesine izin vermeyin. Bu senden çok farklı, Balık, ama hey, her şey olur.

20 Aralık’ta şanslı Jüpiter, dışa dönük, enerjik Koç burcuna geçiş yapıyor ve bu noktada kendinizi çok daha iyi geliştiriyorsunuz! Aşkı arıyorsanız, ilk adımı atmakta ve birine çıkma teklif etmekte sorun yaşamazsınız. Eğer bir ilişkiniz varsa, sonunda ne istediğinizi soracak cesareti elde edersiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi ilk sıraya koymak bencillik değildir. Doğru kişi için, iddialılığınız aslında büyük bir tahriktir!


Balık Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Yerinde, hazır ol, git! Sevgili Balıklar, Aralık sizin için yılın en yoğun ayıdır. Aralık ayının başladığı andan itibaren iş sizi tüketecek, ki bu kötü bir şey değil.

Tek uyarı, işinize kaçabilir ve hayatınızdaki diğer her şeyi arka plana atabilirsiniz, özellikle de Neptün 3 Aralık’ta burcunuzda ileri doğru döndüğünde.

Merkür altıncıda Oğlak burcuna girerek size birçok yeni profesyonel fırsat ve girişim sunuyor. Aynı anda on şey yapmakla o kadar meşgul olabilirsiniz ki, takviminizi yönetmenize ve aldığınız e-posta yağmuruna yanıt vermenize yardımcı olması için yarı zamanlı bir asistan tutmayı düşünürsünüz. Bu seçeneği aklınızda bulundurun, çünkü programa bağlı kaldığınızdan emin olmanız sizin için iyi bir seçenek olabilir.

7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay olası bir terfi haberini getirebilir. Ancak, bu fırsatın finansal yönlerini çözmek biraz zaman alabilir. Aslında, Jüpiter Koç burcuna yeniden girdiğinde ve yirmincide haritanızın finans sektörüne girdiğinde, patronunuzu bir karşı teklif haline getirebilirsiniz. Ertesi gün (kış gündönümü ile aynı gün) güneş Oğlak burcuna giriyor ve bu, sözleşmenizin imzalandığı ve ödeme gereksinimlerinizin karşılandığı zaman olabilir.


Balık Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yılın son ayı ve 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girerken bazı flört fırsatları için son şans. Bu flört uygulamalarında oturum açın ve kış tarihleri ​​için bazı eşleşmeler yapın. “Birini” bulamayabilirsiniz, ancak bir sonraki buz pateni partnerinizi bulacaksınız. Ertesi gün İkizler dolunayında rahat olun. Balık burcu, eğlence arıyorsun, bir teklif değil.

Aslında, Venüs dokuzuncuda Oğlak burcuna girdiğinde “çıkarları olan bir arkadaş” aramaya başlayabilirsiniz. Resmi olarak kelepçeleme mevsimi ve o soğuk kış gecelerini atlatmanıza yardım edecek birine ihtiyacınız olacak.

Ancak, 20 Aralık’ta Jüpiter Koç burcuna girdiğinde size gerçekten değer veren birini bulduğunuzdan emin olun. Unutmayın, “çıkarları olan arkadaşlar”, size de bir arkadaş gibi davrandıkları anlamına gelir. Güneş yirmi birincide Oğlak burcuna girerken potansiyel kalp kırıklığını önlemek için bu noktayı netleştirin. Her şey yolunda görünüyorsa, 23 Aralık’ta Oğlak burcundaki yeniay sırasında biraz eğlenin (*göz kırpın*).

Merkür yirmi dokuzunda gerilemeye başladığında sosyal hayatınız karışabilir. Sosyal grubunuzla çıkıyorsanız, herkes ilişkinizi çabucak öğrenecek ve muhtemelen ciddi bir dram yaratacaktır. İyi şanlar!


Balık Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Başarıya Giden Yol

Sevgili Balıklar, bu ay sizin için olumlu ve başarılı bir başlangıç ​​yapıyor. Kariyer ve hırs sektörünüzdeki önemli gezegenlerle, işinizi büyütmek ve daha fazla müşteri çekmek için yılın bu döneminde fark edilmeye ve en iyi şekilde yararlanmaya odaklanacaksınız. Ayrıca daha fazla kazandıracak yeni bir iş veya kariyer arıyor olabilirsiniz ve bu size 2023’te üstesinden gelmeniz gereken zorlu bir iş verecektir.

Bununla birlikte, 7 Aralık’taki dolunay sırasında moralinizi çok bozmamaya çalışın. Bu ay aşaması, gerileme aşamasındaki saldırgan Mars ile bağlantılıdır, bu nedenle muhakemenizi bulandıran ve yeteneklerinizden şüphe duymanıza neden olan bir duygu patlaması hissedebilirsiniz. . Stres atmanız veya iyi bir şekilde ağlamanız gerekiyorsa, yapın. Daha sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Canlı Jüpiter, gerileme aşamasından ve burcunuzda geçirilen zamandan sonra Koç burcuna geri dönerken, finansal cephede iyi haberler var. Para meseleleri söz konusu olduğunda daha iyimser hissedebilir ve gelirinizi artıracak fırsatlara açık olacaksınız.

Sosyal hayatınız da gelişmeye hazır görünüyor. Geveze Merkür altıncıda Oğlak burcuna giriyor, ardından dokuzuncuda neşeli Venüs ve yirmi birincide güneş geliyor. Bu, hayatın her kesiminden insanlarla bağlantı kurmak için harika bir fırsat. Ve ilerlemeye hevesliyseniz, etkisi olanlara doğru çekileceksiniz. İçgüdünüz, size bir şekilde faydalı olabilecek insanlarla arkadaş olmak olabilir, ancak bunlar tek taraflı ilişkiler olmayacak. Maça geri vermeye hazır olacaksınız.

Son olarak, Merkür 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar geri hareket edecek ve bu, geçmişinizden insanları hayatınıza geri getirebilir. Haberleri takip etme veya uzun süredir devam eden bir sorunu çözme şansının tadını çıkarabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.