Aslan Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünya neden bu kadar çok gösterişle dolu? Onlara kimin ihtiyacı var? Yaptıkları işte gerçekten iyi olan ve başarılarını uygun dozda alçakgönüllülükle alan insanlar var ve bir de bir gram ilgi gördüğünde akıllarını kaybeden ve dayanılmaz hale gelen insanlar var. Açıkçası, asla ikinci kategorideki o insanlardan biri olmak istemezsiniz. Zeki ve başarılısın, ama insanlar bunu sadece sana bakarak biliyorlar. Bunu söyleyen bir reklam panosu asmanıza gerek yok. İnsanlar size çekilmeden edemiyor.


Aslan Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

8 Kasım’daki tutulma sırasında geçmiş aşklarınızı tekrar ziyaret etme ve “kaçan kişi” ile yeniden bağlantı kurma şansınız olacak. Bu aynı zamanda harika bir yansıma zamanı da olabilir. Ortakların da zamanınız için güçlü talepleri olabilir. Bu, şu anda devam eden Mars gerileme döngüsü boyunca uzayabilir.

Ana ders, zamanınızı gerçekten harcadığınız şeylerle, ruhunuzun içinde hissettiğiniz rüyalarla bağlantılıdır. Sevdikleriniz şu anda tam olarak kim olduğunuzu yansıtır. Genel hedeflerinize nasıl bir ayna görevi görüyorlar?

Bu hafta, başkalarının kötü durumu için aşırı empati hissedebileceğiniz için, odağınızı dünyevi işlere kaydırmanıza da neden olabilir. Bu, sizi konfor alanınızdan çıkmaya ve hayalinizi destekleyen topluluklarda zaman geçirmeye teşvik eden güzel bir uyumdur. Hayatınız boyunca sahip olduğunuz en derin aşkı bulacağınız yer burasıdır. Bu, dünyanızı değiştiren türden bir romantik bağlantıdır. Şu anda bir ilişkiniz varsa, kelimelerin tanımlayabileceğinin ötesinde derin ve ruhsal bir yakınlığa sahip olacaksınız. Bu yıl mağazada olan deneyim ve hediyelerin tadını çıkarın!


Aslan Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın gelişmesi için neye ihtiyacınız var, Leo? İdeal olarak, 6 Kasım Pazar günü Akrep’teki Merkür, Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde, vakfınız kariyer yolunuzda inşa etmeye veya başarmaya çalıştığınız her şeyi desteklemelidir.

Ertesi gün Akrep’teki Venüs, Kova’daki Satürn ile kare açı yaptığından, bazı bütünsel düzenlemelerin iş-yaşam dengenizi olumlu veya olumsuz etkileyebileceğini görebilirsiniz. Ne olursa olsun, kariyer yolunuzdaki profesyonel bir döngü, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki dolunay tam ay tutulması sırasında öngörülemeyen ancak mukadder bir sonuca varacak. .

Bu ay tutulması sırasında Merkür, Akrep burcunda güneşle kavuşum yapacağından, normalden daha fazla içe dönük veya içe dönük hissedebilirsiniz. Harekete geçmek yerine yansıtın. Haftanın geri kalanında, Akrep burcundaki güneş ve Merkür, Boğa burcunda geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, gerçek bir kariyer yolunu izlemenin zamanının geldiğini görebilirsiniz. Bir inanç sıçraması yaptığınızda daha fazla profesyonel ve finansal güvence elde edebilirsiniz!


Aslan Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz çaba büyük ödüller getiriyor.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesine sahip konut eviniz ile başlar. Bugün, ev onarımlarına odaklanmış olabilirsiniz. Leo, bu bir süreliğine çalışılması gereken bir şey olabilir ama artık gerekli hale geliyor. Yani araçlar topluyorsunuz veya meseleyi düzeltebilecek birini buluyorsunuz. Ve tüm bunlar beklediğinizden daha kolay bir şekilde bir araya geliyor.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında büyük bir değişime işaret eden büyük bir kavuşumun olduğu bu yılın Ağustos’unu düşünün. Leo, muhtemelen yapmak istediğin değişiklikler hakkında fikirlerin vardı ve işte kauçuğun yolla buluştuğu yer burası. Şirketinizde pozisyonunuzu veya kime rapor verdiğinizi etkileyen değişiklikler olabilir. Ve yeni bir iş arıyorsanız, bir fırsat çok yakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.