Aslan Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kabul konuşmanızı hazırlayın! Zarf açıldığında ve spiker “Kazanan…” dediğinde, galip geleceğinize bahse girebilirsiniz. Bu haftanın ilk kısımları her türden beğeni ve ödül getirmeli (sadece mecazi olsalar bile) ve hayranlarınızın Pazartesi veya Salı günü toplayabileceği en iyi buluşmalara davet edileceksiniz. (Evet, donutlarla yapılan bir personel toplantısı yeterli olabilir.) Hafta ortası, yeniden değerlendirmek ve yeniden şarj etmek için biraz zaman ayırdığınız için garip bir içe dönük dönüş yaptığınızı görüyor. Onunla savaşma. Romantik potansiyelle dolu büyük bir hafta sonu ve bir şeyleri gerçekleştirme cesareti ve özgüveni için topraklanıyorsunuz.


Aslan Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değişiklik yapmak fayda sağlayabilir.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve aile evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Eski bir çekişme noktası bir aile üyesiyle ortaya çıkabilir. Leo, çözüldüğünü düşünmüş olabilirsin ama karşı taraf bunu bırakmaya hazır değil. Tahrişlerinin nesnesi siz olabilirsiniz, ancak ailenin farklı tarafları arasında bir anlaşmazlığın içine çekilmeniz daha olasıdır. Sizden arabulucu oynamanız ve kimin haklı olduğuna karar vermeniz istenebilir.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve konut eviniz Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Bugün biraz huzur ve sessizlik arıyor olabilirsiniz. Yapmanız gereken bazı işler var ve ev ofisinizi kullanıyorsunuz ya da çocuklar evden çıktığı için çok mutlusunuz ve eşiniz bir şeyler yapıyor olabilir. Leo, şimdi bir fincan yatıştırıcı çay içip günlüğüne yazmak için iyi bir zaman.


Aslan Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sana şans ve fırsat getirsin Leo! Venüs ve Jüpiter, arzularımızı ve hayallerimizi bir araya getirmekle ilgili güzel bir açı için 15 Kasım’da buluşacak. Hayat ve aşkla ilgili hedef listenizi yeniden gözden geçirmek ve gerektiğinde güncellemeler yapmak için mükemmel bir zaman. Arzu ettiğiniz kadar geniş olabilirsiniz, bu yüzden geri durmayın! Tepkileriniz şu anda ekstra güçlü. Etrafınızı saran tüm bu harika enerjiyle, ev ve ruh sağlığı cephesindeki şeylere yöneldiğinizden emin olmayı unutmayın.

Evinizde ve ilişki durumunuzda görmek istediğiniz değişiklikleri yansıtmak için yapılması gereken bazı içsel değişiklikler olabilir. Sonbahar 2023 düğünü için yüzük alışverişine başlamadan önce çiftler danışmanlığı aldığınızdan emin olun.

Çift Aslanlar nerede yaşayacaklarını ve diğer önemli kişilerle nasıl yaşayacaklarını sonuçlandırıyor olabilir. Aşk, tüm çiftler için harika bir temeldir. Ancak birlikte yaşamanın lojistiği uzlaşma ve bağlılık gerektirir. Bu, sizinle ve sevgilinizle yeni yakınlık seviyelerini çevreleyen harika bir başlangıç ​​olabilir. Savunmasız olmak cesur olmaktır.


Aslan Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iş-yaşam dengenizin akışının tadını çıkarın, Leo. 13-14 Kasım Pazar – Pazartesi günleri arasında Venüs ve Merkür Akrep’te Plüton Oğlak’ta altmışlık olduğunda, iş yerindeki meselelere kapılmaya hazırlanın. Altmışlar, daha sağlıklı bir iş yaşamı sağlamak için rutininizi, programınızı ve alışkanlıklarınızı kökten değiştirmeye teşvik eder. denge. Sevdiklerinizden ve meslektaşlarınızdan ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu iletin. Doğrudan olmak, herkesin şu anda neye odaklanmanız gerektiğini anlamasını sağlamanın en iyi yoludur.

Merkür ve Venüs ayrıca Balık burcunda geri giden Jüpiter’i üçgen yaptığından, ev hayatınızda rahat hissetmek için varlıklarınızı ve mülkünüzü güvence altına almaya finansal olarak daha fazla odaklanmış hissedebilirsiniz. Seçenekleriniz hakkında bir finansal danışmanla veya işteki biriyle konuşmanın zamanı gelmiş olabilir. Emeklilik, borç ve daha fazlası, kararlarınızdan emin olmanız için incelemeye değer.

Şans eseri, 16 ve 17 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri Venüs ve Merkür Yay burcuna geçtiğinde tutku projeleriniz için daha heyecanlı hissedebilirsiniz. Fikirleriniz ve yetenekleriniz size hayat vermek üzere! Çabalarınız inanılmaz bir başarı ile sonuçlanabileceğinden tutku projelerinizi heyecanla keşfedin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.