Aslan Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Aslan burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda içinizden akan çılgın, yaratıcı bir enerjiniz var; onu kullanmaya koy ki sadece zihninde iltihaplanmasın. Bir şey yapmak istemiyorsan, küçük bir gösteri yap!


28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cüzdanınıza bir kilit koyun – harcamalarınıza dikkat edin ve finansal anlaşmalardan kaçının.


28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Kova burcu bu öğleden sonra kader düğümleriyle t-karesi oluştururken, başkalarının olumsuzluklarının sizi hayallerinizin peşinden gitmekten caydırmasına izin vermeyin sevgili Aslan. Şans eseri, akşam çöktüğünde ve Luna Venüs’e bir öpücük gönderip size kişisel bakım ve pozitif mantralar aracılığıyla güveninizi geri kazanma şansı vererek atmosfer hafifleyecek. Yaratıcı ilham, Merkür’ün yardım eli sayesinde bu gece sizi bulabilir ve bu, içindeki sanatçıyı serbest bırakmak için iyi bir zaman olur. Ancak, makul bir saatte yatmaya özen göstererek saate dikkat etmek isteyeceksiniz.


28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki yıldızlar bugün ve yarın alevli ok yaylımlarıyla ateşliyor Leo. Şu anda gerçek aşk, tutku ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizde dönen Zihinsel Merkür, arkadaşlıklarla ilgili güneş on birinci evinizde savaşın ve öfkenin kızıl gezegeni olan kudretli Mars’tan gökyüzünde öfke içinde. Bu, herkesin zihinsel olarak ateşlendiğini ve hüsrana uğradığını hissetmesini sağlar ve kontrole zarar vermeye çalışan siz olabilirsiniz. İnsanlar sizi kışkırtıyorsa, birini düşmana dönüştürmektense meditasyon yapmaya, bağlantınızı kesmeye ve daha yüksek bir zeminde durmaya çalışmak en iyisidir.


28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlk önce neyi taahhüt etmelisin, Leo? İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaparken değerlendirmek için birkaç seçeneğiniz veya fırsatınız olabilir. Birkaç ağ oluşturma etkinliği, daha büyük profesyonel topluluğunuz içinde birlikte çalışabileceğiniz insanlar ve hatta peşinden koşabileceğiniz özlemler var. Ancak, şu anda dağınıksanız, hareket tarzınızı seçmekte zorlanabilirsiniz. Bugünün üçgeni daha çok zihinsel bir oyun çünkü bunun, yeni bir arayış için sorumluluk üstlenmeden önce artıları ve eksileri tartmak için mükemmel bir zaman olduğunu görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.