Aslan Burç Yorumları 24 Kasım 2022

Aslan burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 24 Kasım 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 24 Kasım 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İyiliğe ihtiyacı olan iyi bir arkadaşın var – ama neredeyse kesinlikle nasıl isteyeceklerini bilmiyorlar. Onlar hala çaresizce ortalıkta savrulup dururken adımlarını atarak onlara ne kadar harika olduğunu göster.


24 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir kişi umduğunuzdan daha az çıkarsa hayal kırıklığına uğramayın.


24 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Yay burcunda Venüs ve Merkür’ün üzerinden geçerken yaratıcı, etkileyici ve sevgi dolu hissederek uyanmalısınız. Bu arada, Chiron’dan bir yardım eli mistik tarafınızla ilgilenmenizi isteyecek, bu yüzden güne bir meditasyon seansı ile başladığınızdan emin olun. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Luna ve Satürn arasında tatlı bir alışveriş, masaya çapkın ve romantik bir hava getirecek. Bununla birlikte, Mars’tan gelen karşıt bir enerji, sosyal çevrenizde kıskançlık veya saldırganlık yaratabilir, bu da öz bakım için iyi bir akşam olmasını veya çevrenizi biraz daha kapalı tutmasını sağlayabilir.


24 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün gelgitleri bizi önemli ölçüde değiştirdi, Leo. Bunun nedeni, Büyük Yararlımız olan güçlü Jüpiter’in Balık’ın resiflerinde uyanmasıdır. Geçtiğimiz aylarda, gerileme evresinde, tam gücüne döndüğünde nihayet umutlarımızı ve arzularımızı ortaya koyabilmemiz için içsel büyümeye odaklanmamızı öğretiyordu. Son aylarda büyük olasılıkla önemli sezgisel dürtüler biriktirdiniz veya özellikle güven ve yakınlık ile ilgili arzularınızı gözden geçirdiniz. Günü yakalamak ve ileriye doğru yeni bir yol yaratmak için ilerleyin ve bir ana manifesto olarak rolünüze adım atın.


24 Kasım 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün sana neşe getirecek her şeye odaklan, Leo. Yay burcundaki ay, Yay burcundaki Venüs ve Merkür ile kavuşum yaptığından, tutku projelerinizi hayata geçirmek nispeten kolay olabilir. Oynamak için beklediğiniz herhangi bir fikriniz varsa, o zaman bu bağlaçlar, deneylerinizle bir inanç sıçraması yapmak için mükemmel bir zaman olabilir. Ay aynı zamanda Kova burcunda geri giden Satürn’e de altmışlık açı yaptığından, aranjmanlarınızda hafif ama neşeli bir değişiklik fark edebilirsiniz. Profesyonel ilişkilerinizden bazıları, yaratıcı çabalarınızı özellikle destekleyecek!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.