Akrep Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Anahtar, en azından haftanın ilk birkaç günü için esnek kalmaktır. Yoga anlamında değil (bu aynı zamanda esnek olmanın sağlıklı bir yolu olsa da) duygusal anlamda. Kendi fikirlerinize aşık olmayın. Ve tek bir plana bağlı kalma konusunda inatçı olmayın. Dünya çılgın ve bazen başarıya giden yolda zikzaklar var. Akışa ayak uydurabilecek ve gerektiği gibi uyum sağlayabilecek kadar akıllısınız. Haftanın sonuna doğru, umduğunuz şeyi elde etmeye başlayacaksınız.


Akrep Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

En derin samimi arzularınızı ortaya çıkarmak ve onlarla hizalanmak için çok yoğun bir hafta olacak. Size kim olduğunuzun gerçeğini gösteren romantik bir bağlantınız bile olabilir. Tekrarlanan herhangi bir psikolojik kalıp fark ederseniz, bunu kesin olarak çözmenin tam zamanıdır. Bu, özellikle partnerlerini sürekli destekleyen ancak karşılığında her zaman aynı enerjiyi almayan Akrepler için geçerlidir.

Bu enerjiler haritanızı uyandırır ve temanın büyük değişimlerle ilerlemesini sağlar. 8 Kasım’daki önemli bir tutulma ilişkileri test ediyor. Şu anda geriye dönük harekette olan ana eylem gezegeniniz, hayatınızdaki tüm ortaklık dinamiklerinin bütünlüğünü test ediyor. En güçlüsü kesinlikle hayatta kalacak, ancak aşk hayatınızdaki genel denge bu döngü sırasında doğal olarak belirginleşecek.

Bekarsanız, bu size daha önce sevdiğiniz birini hatırlatan birini getirebilir. Bu, ilk etapta neden sizin için asla iyi olmadıklarına dair son derece duygusal bir hatırlatma görevi görebilir. Aynı anda birden fazla kişiyle çıkmaya veya sıra dışı aşk ilişkileri alanında ufkunuzu genişletmeye açık olun.


Akrep Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi dengeleyin, Akrep. 6 Kasım Pazar günü burcunuzdaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde ihtiyaçlarınızı veya düzenlemelerinize nasıl uyum sağlayabileceğinizi düşünün. sorumluluklar. Ancak ertesi gün burcunuzdaki Venüs Satürn ile Kova burcunda kare açı yapacağı için iş hayatınızın temelindeki temel taahhütleri gözden geçirmeniz gerekebilir.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda gerçekleşecek olan tam ay tutulması sırasında taahhütleriniz ve ilişkilerinizde mukadder ama beklenmedik dorukları görmeye hazırlanın. . Merkür, tutulma sırasında burcunuzda güneşle kavuşum yapacağı için bundan bahsetmek isteyebilirsiniz.

Ancak burcunuzdaki Merkür de Boğa burcunda geri giden Uranüs’e karşı olacağı için görüşleriniz istenildiği gibi alınmayabilir. İş-yaşam dengenizi yeniden yapılandırmak istiyorsanız, tutulma sonrası herhangi bir değişikliği kolaylaştırın, Merkür ve Güneş Kova burcundayken burcunuzla kare açı yapın.


Akrep Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta önemli konularda konuşuyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, kendi burcunuzdaki Venüs’ün Kova’daki Satürn’ü ve mesken evinizin karesini almasıyla başlıyor. Akrep, geç kira ödemeleri konusunda bir oda arkadaşına yaklaşmak gibi zor bir göreviniz olabilir. Ya da belki de yetişkin çocuğunuza çok yakında devam etmek zorunda kalacaklarını bildiriyorsunuzdur. Sorumlu adımlar atıyorsunuz ve bu ikiniz için de zor olsa da, sonuçta en iyisi bu.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi (doğum günün kutlu olsun!) Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Hayatınızda, Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü’nün kavuşumu ile Ağustos ayında başlayan önemli bir ilişkide değişiklikler olabilir. Bu bağlantı kırılgansa, bu enerji ikiniz arasında daha fazla çatlak yaratan bir anlaşmazlığa neden olabilir. Ancak sabırlı olup dinlerseniz bu ilişkiyi güçlendirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.