Akrep Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

O alıngan ruhunu kontrol altına al! Bu haftanın başında haklı olabilirsiniz ama ne yazık ki yıldızlar sizin tarafınızda değil. Size ne kadar haksız davranıldığını hissetseniz de (özellikle patronunuz tarafından bile), hemen şimdi savaşmayın. Sadece istemediğin daha büyük bir savaşın içine çekilirsin. Sakinleştirici bir hafta ortası, iyi arkadaşlara odaklanmak için zaman bulduğunuz için çok daha sakin hissetmenizi sağlayacaktır. Öte yandan hafta sonu, sert bir duygusal kavga olabilir. Sosyalleşmek istemiyorsan, yapma. Evin etrafında tembellik edip kendinize biraz sessiz zaman ayırmanız daha iyi olabilir.


Akrep Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kafa kafaya karşılaştığınız zorluklar büyüme ve iyi sonuçlar getiriyor.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te ve fiziksel mevcudiyet evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Genellikle hazır olana kadar fark edilmek istemezsiniz. Akrep, öne çıkmadan önce odayı taramayı ve insanları değerlendirmeyi seviyorsunuz, ancak bugün bu seçeneğiniz olmayabilir. Size bir mikrofon verip sahneye çıkabilirsiniz. İyi halledebilirsin. Bu sadece senin tercihin değil.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bazıları sanrıların kötü bir şey olduğunu söylerken, diğerleri size başarılı insanların çoğunluğunun sanrılı olarak teşhis edilebileceğini söyleyecektir. (Başka biri neden milyarder olabileceğini düşünsün ki?) Akrep, gerçeği anlamaktan gurur duyuyorsun, ama şimdi olasılıkları soyut veya gerçeküstü olarak görsen bile onlara bakmak iyi bir fikir olur.


Akrep Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu yıl sizin için uzun bir doğum günü sezonu oldu, doğum ayınız içinde iki tutulma var. Şimdi, hepsini almanın ve bu geçen haftayı planlarınızı hızlandırmak için kullanmanın zamanı geldi. Kendinize sormanız gereken asıl soru şudur: Kalmalı mısınız yoksa gitmeli misiniz? Güneş ve Plüton’un içinizdeki beyni ortaya çıkarmak için buluştuğu 18 Kasım’da bir oyun planı üzerinde çalışıyorsunuz.

Bu, sevgilinizle oturmak ve kısa vadeli hedefler yapmak için mükemmel bir zaman ya da artık bir eşleşme gibi gelmiyorsa, sadece istifa olarak adlandırın. Yine de gelecek planlarınız konusunda çok takıntılı olmamaya çalışın. Eğlenceyi alma ve muhtemelen eşinizi üzme riskini alırsınız.

Haftanın sonunda, siz ve sevginiz için mali kaynakları birleştirme fırsatı ortaya çıkabilir. Gelecekle ilgili hayallerinizi bir planın varlığına dönüştürmek için uzun mesafeli yolculuklardan ve hatta bireysel ve ortak gelirlerinizi artırmanın yollarından bahsedeceksiniz. Gelecekteki evinizi ve hatta uzun vadeli iş planlarınızı düşünün. Geniş olun.


Akrep Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta işte lider ol, Akrep. Otorite konumunda olsanız da olmasanız da, hafta başında Venüs ve Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a altmış açı yaptığında, meslektaşlarınızın söylediklerinize normalden daha fazla dikkat ettiğini görebilirsiniz. İletişimsel olarak daha güçlü göründüğünüz için tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı izlemek isteyebilirsiniz.

Akrep’teki Venüs ve Merkür, altmışlıklardan kısa bir süre sonra Balık’ta geri giden Jüpiter’i de üçgen yapacak olduğundan, profesyonel fikirleriniz hakkında açıkça konuşmalısınız. Tutku projeleriniz, yetenekleriniz ve vizyonlarınız paylaşmaya değer. Neyi başarmak veya sürdürmek istediğiniz hakkında açıkça konuşmak, meslektaşlarınızdan daha fazla destek alabilir.

Haftanın ilerleyen saatlerinde Venüs ve Merkür, 16 ve 17 Kasım Çarşamba ve Perşembe günü Yay burcuna girecek. Özellikle de maaşınızı müzakere etme arzunuzu açıkça ifade ettiyseniz veya hatta bazı şeyler yapmak için başka fırsatlar hakkında sorular sorduysanız, kesinlikle daha fazla para yolunuza çıkacaktır. ekstra para. Son derece heyecan verici olsa da, hafta sonunda Mars İkizler karesinde geri giderken Neptün Balık burcunda geri giderken yaptığınız yatırımın neye değeceğini bulmanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.