Akrep Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Akrep burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük hayalleriniz gerçek hayatı bazı ilginç şekillerde etkiliyor ve büyük bir şeyi gerçekleştirebilmelisiniz – eğer istediğiniz buysa. İşe gitmeden önce şu seksin yakınlarda olup olmadığına bakın.


28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Romantik bir gizem var – çözebilir misin? Çözüm sizi şaşırtacak.


28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu öğleden sonra ruh halinize hakim olmaya çalışın, çünkü Kova ayı kader düğümleriyle karşı karşıya gelir. Bu kozmik iklim gerilimi havaya uçuracak ve geçmişten gelen acılar sizi yeniden tetikleyebilir. Duygularınızı onurlandırmak önemli olsa da, duygularınız üzerinde meditasyon yapma şansınız olana kadar yüzleşmekten veya saldırmaktan kaçınmalısınız. Akşam yaklaşırken evren sizden kendinizi şımartmanızı isteyecek ve Luna Venüs’e bir öpücük göndererek köpük banyosu ve en sevdiğiniz kitapla gevşemek için mükemmel bir zaman olacaktır.


28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Canavarı bugün ve yarın beslemeyin, Akrep. Son derece meydan okuyan enerji, yukarıdaki göklerde hızla ilerliyor. Bugün, özellikle mali durum veya samimiyetle ilgili olarak ortaklık sürtüşmeleri yaşanabilir, bu nedenle özellikle tetiklenmiş hissetseniz bile bir savaşa girmeyin. Şu anda zenginlik ve varlıklarla ilgili sekizinci evinizde yörüngede dönen gezegen eş yöneticiniz Fiery Mars, maliyeyle ilgili ikinci evinizde gökyüzünde dönerek zihinsel Merkür’e doğru el bombaları fırlatacak. Anlaşmazlıklar, dram ve intikam dolu enerji her köşede gizlenecek. Kendinizi sorumlu tutmaya çalışın ve keskin dilinizi kullanmayın.


28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, özel hayatınızda daha az finansal dalgalanma yaratmak için ne yapmanız gerektiğini öğrenin. Kova burcundaki Satürn, İkizler burcunda geri giden Mars ile üçgen açı yaptığında, eviniz ve aileniz için nasıl daha benzersiz bir mali plan oluşturacağınız konusunda biraz emin değilseniz şaşırmayın. Bu üçgen zihinsel odaklı olduğundan, mali konularınızla ilgili ek masraf, borç veya şikayet olmamasını sağlamak için ailenizle nasıl çalışacağınızı düşündüğünüzü fark edebilirsiniz. Bugünün üçgeni, herhangi bir yatırıma, mülke ve paylaşılan varlıklara bile dokunabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.