Akrep Burç Yorumları 26 Kasım 2022

Akrep burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Kasım 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar sağa sola havaya uçuyor ve şarapnelden kaçınmak dışında bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Herkes için duygusal bir zaman, bu yüzden bugün kimseyi kızdırmamaya çalışın.


26 Kasım 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pratik düşünceniz herkesi büyük bir dertten kurtardı … ve patron mutlu!


26 Kasım 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Oğlak burcu Chiron ile kare açı yaparken, hedeflerinize ulaşma sürecinde sabırsız hissetmemeye çalışın. İşlerinizin durumuna üzülmek yerine, ayarlamalar yapmak için planlarınızı yeniden değerlendirmenin şimdi tam zamanı. Bu öğleden sonra Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğunda daha tatlı hisler akacak ve aşk hayatınızı beslemek için bir fırsat sağlayacak. Aşkınızla flört etmek şu anda önemli kapıları açabilir, ancak öz bakıma yatırım yapmak, geleceği daha net görebilmeniz için iç huzurunuzu bulmanıza da yardımcı olabilir.


26 Kasım 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son haftalarda sizi harekete geçiren gezegen üçlüsünün sonuncusu olan Mental Merkür, şimdi sizi diğer arazilerin peşinden koşmanız için geride bıraktı, Akrep. Yay burcunda cızırdadıkça, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinize dikkat çekecek. Artık önemli diğer arkadaşlarınızla satın alma planlarını tartışıyor veya hatta bir ekip olarak banka hesaplarınızı dengeliyor olabilirsiniz. Para konuşur, bu yüzden ikinizin her zaman nereye gittiğini bilin. İkinizin çıkmasına yardımcı olması için bir mali danışmana danışmak isterseniz, şimdi iyi bir an.


26 Kasım 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, Akrep. Oğlak burcundaki ay, Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında, bugün her zamankinden daha savunmasız olmanız gerekebilir. Luna’nın konuşma becerilerinizi etkilediği göz önüne alındığında, profesyonel otoritenizi korurken özellikle hassas hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, özellikle belirli iş stresleri veya ağrılı noktalar ortaya çıkarsa, Kayron retrosuna kare bazı noktalarda özellikle ham hissedilebilir. Saklanmak yerine, bu kareyi iş hayatınızda neyi değiştirmek ya da daha iyiye doğru ayarlamak istediğinizi ortaya çıkarmak için bir fırsat olarak kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.