Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Akrep burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güçlü, sarsılmaz yardımcı lideriniz Mars, aya başlamak için çok yönlü İkizler’de geri gidiyor, bu nedenle aşk hayatınızı çevreleyen dram ve BS ile başa çıkmak söz konusu olduğunda kesinlikle seçenekleriniz var. Şu anda üstesinden gelinecek çok şey var, Akrep, ama acele etme. Harekete geçmeden önce bir plan yapmak başarıyı garantileyecektir.

7 Aralık’ta, bir güneş-Mars karşıtlığı, her zaman sağlıklı bir ilişki içinde olmaya elverişli olmayan saldırganlığınızı ve aşırı rekabetçiliğinizi ortaya çıkarır. Mevcut bir partner veya (potansiyel) bir tarih, sizde bu özellikleri çok sık görürse, şüphesiz pek çok kırmızı bayrak gönderecektir.

Dokuzunda, Venüs, istikrarlı dünya burcu Oğlak ve beşinci zevk eviniz için heyecan verici Yay burcundan ayrılıyor, bu nedenle sabırlı olmaya ve özellikle cinsel anlamda hedeflere sahip olmaya odaklanıyorsunuz. Söylemeye gerek yok, şu anda şipşaklara yavaş, kasıtlı sevişme seanslarını tercih ediyorsun.

31 Aralık, sevginin destekçisi Venüs ile yoğun yardımcı yöneticiniz Pluto arasında duygusal yakınlık ihtiyacınızı artıran manyetik bir kavuşum getiriyor. “İstiyorum” değil “ihtiyaç” dediğimize dikkat edin çünkü aşık olduğunuz (veya aşık olduğunuz) kişiyle tamamen ruhunuzu değiştiren, her şeyi kapsayan bir karmik bağlantıya sahip olmak isteğe bağlı değildir. Eğer hissetmiyorsanız, muhtemelen daha uzun sürmeyecek.


Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bu ay zam gelebilir. Tek uyarı, bunu istemek konusunda çok ısrarcı olabileceğinizdir ve bu, Merkür 6 Aralık’ta Oğlak burcuna girdiğinde hedefinize ters etki yapabilir. gelen kutunuza yeni sözleşmenizin ve gelirinizin şartlarını açıklayan bir e-posta gönderin. Duygularınızı aşmayı ve acele etmemeyi öğrenmek, bu ay öğreneceğiniz bir hayat dersi ve profesyonel bir derstir.

Sezgilerinize güvenmeyi öğrendiğinizde (bu, Jüpiter 20 Aralık’ta Koç burcuna yeniden girdiğinde hissedeceğiniz bir şey) ve konu ofis siyaseti olduğunda içgüdülerinizi ikinci kez tahmin etmediğinizde, kariyerinizde daha iyi gezinebileceksiniz. Bu aynı zamanda zam gibi konuların ortaya çıkması zaman aldığında sabırsızlanmamak anlamına da gelir. Aslında, yirmi üçte Oğlak burcundaki yeniay sırasında öğreneceğiniz bir ders. Bu, içinizde olduğunuz güçlü, anlayışlı ve başarılı iş adamı olmanıza yardımcı olacaktır.


Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yılın en yoğun zamanı, Akrep. 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girerken, 2022 bitmeden her şeyi bitirmek için koşturup duracaksınız. Ama romantizmi unutma! En iyi randevu geceniz, ertesi gün İkizler dolunayıdır. Uzun bir kış olacak, bu yüzden kelepçe ortağınızı şimdi seçin.

Ancak, Venüs dokuzuncuda Oğlak burcuna girerken flört etmek için birçok fırsatınız olacak. Tatil partilerinden mağazada sıra beklemeye kadar, herhangi biriyle daha sonra yastık sohbetine yol açabilecek derin bir sohbet edebileceksiniz (*göz kırpıyor*).

Jüpiter 20 Aralık’ta Koç burcuna girdiğinde en iyi benliğiniz olarak flört hayatınıza başarı için en iyi şansı verin. Özellikle de ertesi gün güneş Oğlak burcuna girerken en iyi çekiciliklerinizin her tatil partisinde sergileneceği için. Yılın en kısa günü en iyi geceye yol açabilir. Ayın yirmi üçüncüsünde yeni ay Oğlak burcuna girerken, aşk dünyevi olanın içinde saklanıyor.

29 Aralık’ta Merkür geri hareketine giriyor ve sizin için pek çok garip an yaratıyor, bu nedenle yeni yıl sonrasına kadar herhangi bir tarih planlamayın. Göndermeden önce her metni kontrol edin!


Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Fazla Para Kazanmak

Akrep, para bölgenize olumlu odaklanma, bu ayın ilk yarısında, 21 Aralık’a kadar devam ederek, size iyi hissettiren her şekilde gelirinizi artırma şansı veriyor. Bu bir verme zamanıdır ve kendinizi cömert hissedeceksiniz, ancak dikkatli olmazsanız kendinizi aşırı genişletebilirsiniz. Bir bütçeye sadık kalırsanız, yetersiz kalma riskiniz olmaz. Siz de hediyeler alacaksınız çünkü arkadaşlarınız ve aileniz onlar için ne kadar özel olduğunuzu bilmenizi istiyor.

7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay sırasında ekstra dikkatli olmanız gereken bir an vardır. Ani bir harcamayla karşı karşıya kalabilir veya mevcut para durumunuzla ilgili gerçeği fark edebilirsiniz. Aynı şekilde, daha sonra pişman olmak için bir harcama çılgınlığına gidebilirsiniz. Bu geriye doğru bir adım gibi görünebilir, ancak sizi uzun vadede paranızı yönetmenin daha iyi yollarını benimsemeye teşvik ederse bir dönüm noktası da olabilir.

Nakit akışını başlatan ve yılın bu bol zamanında üzerinizdeki baskıyı hafifletmeye yardımcı olan bazı şanslı molalar da alabilirsiniz.

Jüpiter’in yirminci yılda yaşam tarzı bölgenize taşınması, bu sektöre enerji ve pozitiflik getiriyor. Koç burcuna geri döner, böylece canlılığınızın arttığını görebilir ve sizi konfor alanınızın dışına çıkarsalar bile hayallerinizin peşinden gitmeye hazır olabilirsiniz.

6 Aralık’ta canlı Merkür, 9 Aralık’ta Venüs ve 21 Aralık’ta güneş içeri girerken konuşma ve düşünce sektörünüz de vurgulanır. İlgi alanlarınızı ve fikirlerinizi paylaşan başkalarıyla bağlantı kurmaktan çok şey alacaksınız.

Son olarak, yeni bir başlangıca hazırsanız, yirmi üçte Oğlak burcundaki süper yeni ay bir web sitesi, ürün veya hizmet başlatmak için en iyi zamanlardan biridir. Bu fırsatı boşa harcama.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.