Yengeç Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kalbinizi boşaltmak istediğinizde, uzaktaysa bu kişiye nasıl yaklaşacaksınız? Bu bir aşk mı yoksa arkadaşlık mı? Neden her şey bu kadar belirsiz? Çarşamba günü, hayatınızın şu anda ne kadar havada olduğunu ve karşılığında size karşı güçlü şeyler hisseden birini bulmanın ne kadar güzel olacağını fark edeceksiniz. Eğlenmeyi bilen biri. Doğru insanı bulmak elbette zaman alır. Gerçek, duygusal aşk kendi hızında gerçekleşir. Sabırlı olmalısın.


Yengeç Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geniş aileden yardım alabilirsiniz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski bayram, yaşayanlarla ölüler arasındaki perdenin en ince olduğu zamandır. Bu, ruhların yaşayanlar arasında yürüyebildiği bir zamandır ve diğer tarafa giden insanları hatırlıyor olabilirsiniz. Yengeç, atalarınızla konuşmak için iyi bir zaman. Eski bir nesilden eski bir resim çıkarıp elinizi resmin üzerine koyabilir ve bu akraba ile sohbet edebilirsiniz. Yardım veya koruma isteyebilirsiniz. Ve muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde yaşamınızda onların yol gösterici elini hissedeceksiniz.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve romantizm eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Yakın zamanda tanıştığınız biriyle çok romantik bir duruma yakalanmış olabilirsiniz. Bir arkadaşlık çok hızlı bir şekilde çok yakın bir şeye dönüşebilir ve belki biraz kontrolden çıkmış gibi hissettirebilir. Ya da okuduğunuz bir romanda romantizm bulabilir ve çevirdiğiniz her sayfada karakterlere daha çok bağlanabilirsiniz.


Yengeç Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Aklını sakinleştir, Kanser. Mars, 30 Ekim Pazar günü İkizler burcunda geri hareket yapacağından, düşünce treninizi kontrol altında tutmak için fazladan çalışmanız gerekebilir. İşe yönelik iç monologunuz ve bilinçaltı yaklaşımınız, iş gününüzün akışını büyük ölçüde etkileyebileceğinden önemlidir. Ancak Mars gerilemesi, normalden daha fazla hüsrana uğramanıza neden olabilir. Ancak duygularınızı şişirmek yerine, birinin veya bir şeyin sizi nasıl etkilediğini ele alarak stres etkenlerinizi gidermek için geri giden Mars’ı kullanabilirsiniz.

Yakalama, tonunuz, çiminiz ve zamanlamanızdır! Şans eseri, 1 Kasım Salı günü Kova burcundaki ilk dördün ayında iş başında psikolojik olarak daha yoğun ilişkilerin ortaya çıktığını görebilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde, Akrep’teki güneş Boğa’daki Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde daha büyük profesyonel topluluğunuzu ve özlemlerinizi sarsmaya odaklanmalısınız.

Aynı zamanda, Akrep’teki Venüs, Boğa’daki geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor. Geçişler, doğru destek sisteminin ve fırsatın profesyonel yeteneklerinizi güçlendirebileceğini gösteriyor. Kendinizi yenilikçi iş arkadaşlarıyla kuşatmak, profesyonel çabalarınızda yaratıcı bir dönüşüm ortaya çıkarabilir.


Yengeç Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta kalp meseleleri için fazla zaman olmayacak. Bu gün stres artacak, bu nedenle kişisel bakım ve romantizm için biraz zaman ayırdığınızı unutmayın. Yeni flörtler ve romantik potansiyel arayışındaysanız, internete girmek ve yeni biriyle tanışmayı denemek isteyeceksiniz. Önümüzdeki hafta, işlerinizi yaparken veya iş yerinizde, ileride sevgi dolu ortaklıklara yol açan rastgele tesadüfi karşılaşmalarımızı heceleyebilir, ancak kendinizi oraya koymanız gerekecek.

Arkadaşlarınızı şehre gitmeye ikna edemezseniz, yine de çeşitli flört uygulamaları veya web siteleri aracılığıyla aşkı bulabilirsiniz. Her iki durumda da, bağlantı kurmak istediğinize dair sinyaller göndermeye başlamanız ve insanlara bekar olduğunuzu ve karışmak istediğinizi bildirmeniz gerekecek – bu hafta bakımınız az olsa bile.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.