Yengeç Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Para, haftanızın başında güçlü bir rol oynayacak. İyi vakit geçirmek için çok fazla harcamanız gerekmediğini unutmayın. Bazen en iyi randevular ücretsizdir, örneğin bir parkta piknik yapmak veya mümkünse bulunduğunuz yerde uzun bir gece yürüyüşü gibi. Hafta ortası itibariyle birbirinizi daha iyi tanımaya başlayacaksınız ve oldukça derin sohbetler yapmaya başlayacaksınız. Özellikle haftanın sonlarına doğru tüm bunları aceleye getirmek isteyebilirsiniz ama kendinize zaman ayırmalısınız. En iyi ilişkiler, en iyi çiçekler gibi, büyümesi zaman alır.


Yengeç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçeği söylemek çok seksi, sevgili Yengeç, özellikle de sanatsal olarak yapabiliyorsan. Etkileyici yönünüzü beslemek, bu hafta benlik ve güven duygunuzu geliştirirken sizi başkaları için daha çekici hale getirecek. Hayır, bir sonraki Picasso olmak zorunda değilsiniz, ancak haritanızın yaratıcılığı yöneten sektöründe kamp kurmuş üç gök cismi ile ilham veren insanlara, etkinliklere ve projelere çekileceksiniz.

Bu titreşimler özellikle onuncu ayda Kova burcunun Satürn ile kavuştuğunda ve aynı zamanda bir ittifakı paylaşan Merkür ve Mars’ı kare yaptığında belirgin hissedilecek. Bu yönlerin sert doğası nedeniyle iç çatışmalar ortaya çıkabilir, ancak kendinizi zorlayabilir ve kendinize inanabilirseniz, zirveye çıkmalısınız. Karşılaştığınız herkes üzerinde bir izlenim bırakacağınızdan emin olduğunuzdan, bu kozmik iklim, hoşlandığınız kişiyle flört etmek veya zaman geçirmek için mükemmeldir. Hem kendinize hem de evrene dokunduğunuzu hissedeceksiniz, size başkalarının çekeceği sakin bir kalite vereceksiniz. Sadece başkalarının enerjisine karşı özellikle hassas olacağınızdan, kendinizi kötü etkiler veya toksik insanlarla çevrelememeye dikkat edin.


Yengeç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iletişimin kolaylaşması bekleniyor Yengeç.

2 Ekim Pazar günü Merkür istasyonları Başak burcuna yönelirken, yanlış iletişime “elveda” deyin. Bu kadar çok hata, yanlış kişiye yanlışlıkla gönderilen mesajlar, yazım hataları ve daha fazlası olmayabilir. Merkür artık dağınık veya eksik görünen tüm bilgileri toplamanıza yardımcı olabilir ve bunları işte bir araya getirmenize olanak tanır. İşe gidip gelmeniz daha az stresli olabilir! Oğlak burcundaki ilk dördün de devam ettiği için, bazı düzenlemelerinizde ilerlemeye hazır hissedebilirsiniz. Yeni ortaklıklar veya farklı düzenlemelerle çalışmakla ilgili herhangi bir konuşma gelirse, ay sizi ilerlemeye teşvik edebilir. 6 Ekim Perşembe günü Başak burcundaki Merkür Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, taahhüt etmek istediğiniz şey konusunda oldukça net hissetmeyi bekleyin. Ertesi gün Terazi burcundaki güneş Kayron’un gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde istediğiniz kariyer yolunu sürdürmekten korkmayın.


Yengeç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşkın kollarına yelken açabilirsiniz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve ilişkiler evinizde ikinci bir çeyrek ay var. Artık bir aşk ilişkisine doğru ilerlemeye hazır olabilirsiniz. Yengeç, bu kişiyle bir süredir çıkıyor olabilirsin. Ancak son birkaç hafta içinde bunun gerçekten bir şey olabileceğinden daha emin olmak için nedenler bulmuş olabilirsiniz. Tam gaz ilerleyen aşk teknesinde olmaya hazırsınız. Birlikte yaşamayı veya nişanlanmayı tartışıyor olabilirsiniz. Şu anda, dümene geçip bu tekneyi romantik gün batımına doğru yönlendirme cesaretine sahipsiniz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve eviniz ve ailenizle ilgili eviniz, Boğa’daki Kuzey Düğümünüz ve topluluk eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Evde kalmak ve köpeğinizle eski çizgi filmleri izlemek ya da dışarıda insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak arasında biraz bölünmüş durumdasınız. Yengeç, bir köpek kafesinde arkadaşlarla buluşabilir ya da bir köpek parkında tanıdığınız insanlarla oyun oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanla evde geçirdiğiniz zamanı dengelemek iyidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.