Yengeç Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken, her zamanki güvenilir kısrağınızdan ziyade bir bronkoya biniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Eyerde dimdik oturmak istiyorsanız bu duygusal yoğunluğu evcilleştirin ve dizginleri hangi yöne çekeceğinizden emin değilseniz şaşırmayın. İçgüdüleriniz şu anda gergin olabilir, bu yüzden büyük kararları elinizden geldiğince erteleyin. Hafta ortası, başka birine yardım etmek için adım atmak anlamına gelir. Biraz sağlıklı bencilliğin tadını çıkarın, ancak kendinize de zaman ayırmayı unutmayın. Bu hafta sonu, kapakları kapatın ve bir fırtınaya hazırlanın. Güzel haberler? Güçlü rüzgarlar tüm bu bulutları uçurabilir.


Yengeç Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Çok uzun zamandır ilk kez, sosyal bir zirvedesiniz ve aşk hayatınıza sorunsuzca akıyor. İşler sizin için tıklanmaya başlıyor, bu yüzden tüm olasılıklar için heyecanlanın! Tavus kuşu tüylerinizi yaymak ve eşyalarınızı dikmek için ilham aldığınız için, kendinizi ifade etmeniz hayatınızdaki başkaları tarafından daha kolay kabul edilebilir. Sosyal ipuçlarını takip etmek yerine bu hafta asi olmanıza izin verin.

İş yerinde, ağınızı güçlendirmeniz, bağlantıda kalmanız ve kişi listenizin büyümesini sürdürmeniz gerekecek. Diğerleri yanlış iletişimlere kapılabilirken, kendinizi herhangi bir iş dramasına kaptırmayın. Herhangi bir rahatsız edici enerjiyi nasıl temizleyeceğinizi bileceksiniz. Barışı korumak; 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında diğerleri de aynı şeyi yapacak. Bu tutulma sizi aşk oyununuzu hızlandırmaya ve başkaları hakkında hissettiklerinizi benimsemeye teşvik edecek.


Yengeç Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta ne yapmalısın, Yengeç? 23 Ekim Pazar gününden itibaren, güneş ve Venüs Akrep’e girerken Satürn doğrudan Kova’da duracak. Şimdi doğrudan, benzersiz yatırımlarınız ve sorumlu olduğunuz borçlar konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Kova’daki Satürn, varlıklarınızı, paranızı ve mülkünüzü atipik bireylerle paylaşmayı düşünmenizi teşvik edebilir. Beklenmedik ama yenilikçi biriyle iş yapmayı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir! Satürn sorumlu olduğundan, ileriye doğru mali durumunuzda daha yapılandırılmış hissedebilirsiniz.

Bu arada, yaratıcı enerjiyi güçlendirmek için aşk tanrıçası ile Akrep mevsiminin başlaması, tutku projelerinizin ve fikirlerinizin peşinden gitmenizi sağlayabilir! Arzunuzun profesyonel nesnesini takip etme konusunda özellikle takıntılı hale gelebilirsiniz. Bir iş tutkunuz varsa, kıvılcımların uçmasını bekleyin!

Neyse ki, birkaç gün sonra Akrep burcundaki yeni ay kısmi güneş tutulması sırasında yeni bir yaratıcı fırsatlar döngüsü açılacak. Heyecan verici olsa da, tezahür etmeden veya niyet belirlemeden her şeyin olduğu gibi ortaya çıkmasına izin vermek en iyisi olabilir. Ne yapmak ya da yaratmak istediğinizle ilgili fikirler, haftanın ilerleyen saatlerinde Merkür Akrep’e girdiğinde ortaya çıkacak!


Yengeç Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz sihir olabilir.

23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve romantizm ve risk alma eviniz Jüpiter’in Koç’ta en üstte 150’lik bir açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı aradığınız veya belirli bir kişiyle ilgilendiğiniz ortaya çıkıyor. Haberler hızlı yayılır ve yakında ilgilendiğiniz kişiden bir mesaj alabilirsiniz. Yengeç burcu, tipik bir gün olarak başlamış olabilecek bir gün, çok sevdiğiniz biriyle samimi bir tarihle bitebilir.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve nostalji eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Fotoğraflara veya hatıralara bakarken hafıza şeridinde geziniyor olabilirsiniz. Yengeç, bu bir dağınıklık projesi olarak başlamış olabilir, ancak çok geçmeden geçmişin düşüncelerine o kadar dalmışsınız ki, herhangi bir şeyden kurtulmak konusunda isteksizsiniz. Şu anda bir şeyleri bırakamayacak kadar duygusal olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.