Yengeç Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken durdurulamaz bir dinamosunuz, patlayıcı ve savurgansınız. (İçinizde olduğunu kim bilebilirdi?) Bu enerji ve coşku patlamasının tadını çıkarın ve işleri halletmek için kullanın. Gösteriş yapmakta kendinizi garip hissedebilirsiniz, ancak o her zamanki utangaçlığınızı bir kenara bırakmaya çalışın. Hafta ortasına doğru, geri dönmeniz ve başkalarıyla bağlantı kurmak için zaman ayırmak gibi hayatın daha küçük, daha önemli ayrıntılarına odaklanmanız gerekir. (Özellikle diğerleri sevimliyse.) Bu hafta sonu, biraz zamanınızı tam istediğiniz gibi geçirin: Ev cephesinde rahat ve sessiz bir şekilde yerleşin.


Yengeç Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevdiklerinizle bağlantı kurmak şiddetle teşvik edilir ve hatta bazı psikolojik atılımları da ortaya çıkarabilir. Ay evrelerini değiştirirken, kişisel ihtiyacınız olan doğru olma ve güvende hissetme arasında çok şey oluyor. Özellikle son birkaç hafta içinde kendinizi biraz kaybolmuş hissettiyseniz, şu anda nihai bir karar vermek zorunda değilsiniz.

Başkalarının nasıl hissettiğini bilmiyor olabilirsiniz, ancak bu, özellikle aşk durumlarında yakında ortaya çıkacaktır. Ayrıntıları çözmeye ya da en azından onlar hakkında konuşmaya başladığınızda, ilişkiler bir yeniden bağlantı ve psikolojik evrim aşamasından geçiyor.


Yengeç Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iş-yaşam dengeni nasıl idare edeceksin, Yengeç?

17-18 Ekim Pazartesi ile 18 Ekim Salı günleri arasında Güneş ve Terazi’deki Venüs, İkizler’deki Mars ile üçgen açı yaptığında kime veya neye öncelik verdiğinizi düşünmeniz gerekebilir. -yaşam dengesi. Yarattığın sınırlara bağlı kalıyor musun? Hayatınızda sizi iş-yaşam dengenizi korumaktan uzaklaştıran insanlar var mı? Dinlenmek ve çalışmak hakkında olumlu bir algınız var mı? Güneş ve Venüs’ün Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığı haftanın ilerleyen saatlerinde taahhütlerinizi yerine getirirken bu soruları gözden geçirin. Her iki kare de profesyonel arenanızda ve kişisel yaşamınızda taahhütleriniz ile güçlenmiş hissederek kendinizi öne çıkarmanız gerekeceğini gösteriyor. Sağlıklı, kontrollü iş-yaşam dengenizi korumak için neyin önce gelmesi gerektiğine odaklanmak için kareleri kullanın. Ancak, birinin veya bir şeyin iş-yaşam dengenizi koruma ihtiyacınızı baltalamaya çalıştığını düşünüyorsanız, güç mücadelelerine dikkat edin. Korkma! Güneşin Terazi burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığı haftanın sonunda her şey yoluna girecek.


Yengeç Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri bir araya getiriyorsunuz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü Terazi’de güneş ve Balık’ta Neptün ile evinizin 150’lik açı yapmasıyla başlar. Sezgileriniz size evde bir sızıntı olduğunu söylüyor olabilir. Su faturalarınız yüksek olabilir veya duvarlarda bir yerden bir damlama sesi duyabilirsiniz. Yengeç, bu araştırmaya değer çünkü pazartesiye kadar bir tesisatçıya ihtiyacın olabilir.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler’de ve perde arkasında çalışma evinizi üçgen yapıyor. Her zamankinden daha fazla enerjiyle yataktan kalkabilirsiniz. Yengeç, mutfağı derinlemesine temizliyor, tavan arasını düzenlemeye çalışıyor ya da tatilden önce evi güzelleştirmek için bir ev yenileme projesi yapıyor olabilirsin. Bugün çalışıyor olsanız bile, eve döndüğünüzde projeleri halletmek için enerjiniz olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.