Yengeç Haftalık Burç Yorumları (10 Ekim – 16 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 10 Ekim – 16 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, hayatı bir tekne gibi düşünün. Kaptan sensin. Güvenilir ilk arkadaşın kim? Kimin yanınızda olduğunu ve kimin başka şeylerle çok meşgul olduğunu, ihtiyaç duyduğunuzda, özellikle de hafta ortası, yanınızda olamayacak kadar düşünmek önemlidir. Harika arkadaşlarınız var ve birçoğu, kim olduğunu bildiğiniz bir toplantı düzenlemeye yardım etmeye çok istekli, ancak bütün bir karakter kadrosunu dahil etmek istemiyorsunuz. Cuma günü, kaderin senin ellerinde ve yardım edecek birkaç kurnaz arkadaşınla her şeyi yapabilirsin.


Yengeç Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sorduğunuz zaman alabilirsiniz.

Hafta, 9 Ekim Pazar günü, Venüs’ün Terazi’de ve aile evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Ailenizi ne kadar sevseniz de onlarla her zaman aynı fikirde değilsiniz. Yengeç burcu, bu, istediğinizi yapabilmeniz için bir aile üyesinden uzlaşmasını isteyeceğiniz günlerden biri olabilir. Genelde tam tersi olur ve taviz veren sizsiniz. Ama bu durumda bu, yaşam yolunuzla ilgili, gerçekten, derinden yapmak istediğiniz bir şey. Bu kişiyle yüzleşmek gerekli olabilir. Ve bunu yaparsanız, beklediğinizden daha iyi sonuçlar alırsınız.

11 Ekim Salı günü, Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve kaynak ve yatırım evinizi üçgenler. Bugün, hepiniz pratik olan şeylerle ilgilisiniz. Bu sizin paranızla başlayabilir. Yengeç, güvenli yatırımlarda fonlarınızı nasıl çeşitlendirebileceğinizi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Veya 401(k) fonlarınızın hem büyüme araçlarına hem de bahislerinizi koruyan güvenli menkul kıymetlere tahsis edildiğinden emin olmak için şirketin web sitesine gidebilirsiniz. Bugün, paranız söz konusu olduğunda sorumlu adımlar atıyorsunuz.


Yengeç Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç dolunayı sizi ev ve iş hayatınız arasında bir denge bulmaya zorlarken, çalışma haftasının ilk bölümünde herhangi bir romantik bağlantıdan çok kendinizi beslemeye odaklanacaksınız. Evde şarj etmek için biraz zaman ayırın. Bu enerjiyi hem duygusal hem de fiziksel öz bakım uygulamak için kullanmanız önemli olacaktır, ancak flört eden bir şirkete ihtiyaç duyarsanız, evinizde ev sahipliği yapmayı teklif edin. Evde geçirdiğiniz son birkaç günün ardından, dışarı çıkıp sosyalleşme havasında olacaksınız, bu da yeni ve heyecan verici bağlantılara yol açabilir.

Aşkınızın sizin hakkınızda nasıl hissettiğine dair belirsizlikler sürünebilir, ancak dolunay onların daha az görülen tutkulu tarafını ortaya çıkarıyor ve size olan sevgisini deneyimlemenize izin veriyor. Onların ateşli enerjisini kucaklayın. Normal konfor alanınızın dışına çıkmanıza izin vermek, var olduğunu bilmediğiniz yoğun duyguları ve şehvetli arzuları ortaya çıkaracaktır. Eğlence başlasın!


Yengeç Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne ile tanınmak istiyorsun, Yengeç?

9 Ekim Pazar günü cesur Koç burcunda dolunay sırasında etkileyici bir iş döngüsü doruk noktasına çıkıyor. Profesyonel bir öncü olarak, tutkunuza hitap eden her şeyin peşinden gitmek önemlidir. Ancak kendinizi başarıya adamanız gerekebileceğinden, girişimlerinize bağlı kalmayı da aynı derecede önemli bulmuş olabilirsiniz. Dolunay parlarken, başarınız, ilerlemeniz ve ileriye doğru hareketiniz konusunda cesaretlenmiş hissetmelisiniz. Birkaç gün sonra, Terazi burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn retrosu ile üçgen açı yaptığında geçiminizi sağlamak için mali durumunuz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Havadar üçlü, geri ödeme planlarınız veya emeklilik fonlarınız gibi finansal planlarınızın bazı unsurlarını gözden geçirmeniz gerekeceğini gösteriyor. Hatta borcunuzu beklenmedik bir şekilde hafifletebilirsiniz. Neyse ki, 12 Ekim Çarşamba günü Terazi’deki Merkür Jüpiter’in Koç’ta geri gitmesine karşı çıktığında kariyer yolunuz konusunda zihinsel olarak biraz rahatlamış hissedebilirsiniz. Sürekli genişleyen başarınızı sağlamak için profesyonel temelinizin özelliklerini gözden geçirin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.