Yengeç Burç Yorumları 8 Ekim 2022

Yengeç burcunun 8 Ekim 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 8 Ekim 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Ekim 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Ekim 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 8 Ekim 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 8 Ekim 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Olaylara kendi bakış açınız var ve bugün gibi bir günde bu varlık işe yarayabilir! Geleneksel bilgeliği görmezden gelmek ve işleri, yapılması gerektiğini düşündüğünüz şekilde yapmak için iyi bir zaman.


8 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün umutlu hissediyorsun. İyi hislerinize kimsenin gölge düşürmesine izin vermeyin.


8 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Ay Balık burcunda ve haritanızın ruhsal sektöründeki yolculuğunu tamamlarken, kendinize huzur ve sessiz arabuluculuk için yer verin. Bu titreşimler, diğer tarafla iletişim kurmak ve duygusal olarak iyileşmek için mükemmeldir, bu yüzden mistik tarafınıza yaslandığınızdan emin olun. Bununla birlikte, Lady Luna ateşli Koç’a girdiğinde, daha ciddi ve daha hızlı bir atmosfer yaratarak, öğleden sonra hava önemli ölçüde değişecek. Geniş Jüpiter’in yardım eli, kendiniz için istikrar oluşturmanıza izin verirken, aynı zamanda size hayallerinizi büyütmek için sürekli çalışma fırsatı da sağlayabilir.


8 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli enerji gelişiyor, Yengeç ve kesinlikle bunu zaten hissediyor olacaksınız. Bunun nedeni Koç burcundaki dolunayın yaklaşıyor olmasıdır. Bir gündür kayıyorken, yarın zirve yapacak ve önümüzdeki haftalarda günlerce yankılanacak. Koç burcundaki dolunay, normalde başkalarına karşı daha hassas olduğunuz için size biraz itici gelebilir. Yine de bu ay tutulması Cardinal Fire’a enerji verir ve siz ve sevgiliniz de dahil olmak üzere herkesi saldırgan, kavgacı bir zihniyete sokar. Ya hep ya hiç, evet ya da hayır, siyah ya da beyaz olacak. Arzuladığınız şeyi elde etme zamanıdır.


8 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güç sende, Kanser! Oğlak burcundaki Plüton retrosu Nisan ayının sonundan bugüne kadar devam ettiğinden, profesyonel taahhütleriniz konusunda inanılmaz derecede iç gözlemci hissetmiş olabilirsiniz. Düzenlemelerinizdeki güç veya kontrol dinamiklerini düşünmüş olabilirsiniz, özellikle de nasıl her zamankinden daha iyi ilerleyeceğinizi merak ettiyseniz. Bugün doğrudan Oğlak burcunda konumlanan Pluto ile ilişkilerinizi ve yükümlülüklerinizi değiştirme zamanınız geldiğinden, bu dönemdeki her örneği dikkate alın. Değişim arzunuzu belirtmek için doğrudan Plüton’u kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.