Yengeç Burç Yorumları 7 Ekim 2022

Yengeç burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 7 Ekim 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hızlı zihniniz bugün büyük bir varlıktır – ama aynı zamanda başınızı belaya sokabilir! Ağzınızın geri kalanınızdan daha hızlı çalışmasını engellemenin iyi bir yolunu bulun, yoksa geri adım atmak zorunda kalabilirsiniz.


7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Neye ihtiyacınız olduğunu sorun – itibarınızın zarar görmesinden endişe etmeyin. Olmayacak.


7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, tatlı Yengeç, bu sabah erken saatlerde sizin için ilham verici veya iyileştirici rüyalar ortaya çıkabilir. Uyandıktan sonra, kendinizi perdenin ötesinden gelen cesaretlendirme mesajlarına açarak astral alem karşılaşmalarınızı yansıtmak için bir dakikanızı ayırın. Bu arada Terazi güneşi, kalbinizi ve ruhunuzu yalnızlık içinde çözebilmeniz için sevdiğiniz insanlardan geçici olarak uzaklaşmanıza neden olabilecek şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıyadır. Gün sona ermeden ve Luna ateşli Mars ile bağlantı kurmadan önce sadece kendiniz için bir şeyler yapmak için biraz zaman ayırın.


7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fısıltılar rüzgarda, Yengeç. Akan ay, tatlı Luna’mız, Güneş’teki dokuzuncu eviniz Balık’ın ufkunda parıldarken, yaratıcı yönünüzü kucaklama dürtüsünü hissedebilirsiniz. Tek eşinizle nasıl yeni ufuklara açılacağını veya aşkta yeni umutlara nasıl yol açabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Sezginizin bu zamanda hüküm sürmesine izin verin, çünkü size duygularınızın sularından damıtabileceğiniz önemli mesajlar verecektir. Bırakın bu sular kalbinizi, zihninizi ve ruhunuzu beslesin. Seni yıkamalarına izin ver.


7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başarı temelde başlar, Yengeç. İlerlemek istiyorsanız, Terazi burcundaki güneşin Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya olduğu şu ana kadarki yolculuğu düşünmek için bir adım geri atmanız gerekebilir. Şiron retrosu bu noktada neleri başaramadığınızı veya başaramadığınızı gösterebileceğinden, kariyeriniz konusunda oldukça hassas hissedebilirsiniz. Kendinizi hüsrana uğratmak yerine, bunu profesyonel bir öncü olmak için daha cesur hissetmek için ne tür bir temele ihtiyacınız olabileceğini yeniden düşünmek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.