Yengeç Burç Yorumları 6 Ekim 2022

Yengeç burcunun 6 Ekim 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 6 Ekim 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Ekim 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 6 Ekim 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 6 Ekim 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 6 Ekim 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisi bugün buna sahip değil, bu yüzden onlardan uzak durmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Arkadaş grubunuzdan biriyse, sabırlı olun. Eğer bu bir aşksa, sonsuza kadar uzak durmak daha iyi.


6 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bir otorite figürüyle biraz sürtüşme yaşarsanız, dik ve sağlam durun.


6 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, ay Balık burcuna ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne girerken, felsefi yönünüz bugün hareketlenecek. Bu aydınlatıcı yerleşim, evrenimizde var olan güzelliği takdir edebilmeniz ve takdir edebilmeniz için minnettarlığınızdan yararlanmanız için sizi teşvik edecektir. Kalbiniz sevginin tüm biçimlerine açık olsa da, sabırsız veya duygusal olarak tükenmiş hissetmeye başlarsanız, şefkatli doğanıza karşı aşırı cömert olmamaya çalışın. Merkür ve Plüton arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu gecenin ilerleyen saatlerinde o özel kişiyle paylaştığınız bağı derinleştirme şansınız olacak.


6 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik havası oldukça yoğun, Yengeç. Önemli olanla derin bir konuşma yapabilirsin. Her biriniz fikirlerinizi tartışırken, tartışırken ve incelerken güçlü zihinsel veya psikolojik atılımlarla yeni anlayış seviyelerine ulaşabilirsiniz. Kozmik habercimiz Zihinsel Merkür, güneş enerjisi üçüncü evinizden geçer ve doğrudan güneş enerjisi yedinci ilişki evinizde sizden gökyüzünde dönen güç merkezi Plüton’a bağlanır. Bir sevgiliye veya potansiyel bir romantik seçeneğe bir fikir atmak istiyorsanız, günü yakalayın. Anlaşarak eğilebilirler.


6 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık ve dürüst olun, Yengeç. Hassas bir su burcu olarak, bir fark yaratmak için tetiklenmediğiniz veya duygusal olarak yatırım yapmadığınız sürece sorunları ele almakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle, Başak burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında havayı temizlemenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Siz seçmenlerinizle düzenlemeleriniz hakkında konuşurken, dünyevi üçgen bazı gerçekleri veya gizli bilgileri gün ışığına çıkarabilir. Nasıl ilerlemek istediğinizi bulmak için ihtiyacınız olan şey buysa, güçlendirici olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.