Yengeç Burç Yorumları 3 Ekim 2022

Yengeç burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 3 Ekim 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizi duygusal olarak geride tutan bir şeyi bırakın. Arkadaşlarınız veya aşık olduğunuz kişiler robot gibi davranıyormuş gibi görünebilir, ancak bunun nedeni her şeyi çıldırmış bir perspektiften görmenizdir.


3 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Paranın ruh halinizi kontrol etmesine izin vermeyin ve çok şanslı olduğunuzu fark etmeye başlayın.


3 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Oğlak burcunda Uranüs’ü öperken, ilişkilerinizi beslemek sizin için büyük bir öncelik olacak. Bu enerjiyi eski bir arkadaşınızla sessizliği bozmak, en iyi arkadaşınıza rastgele bir meme göndermek veya arzularınızın nesnesiyle biraz flört etmek için kullanın. Ne yazık ki, Luna Mars ile dengesiz bir açı paylaştığında bu öğleden sonra hava biraz sertleşebilir ve sorumluluklarınızdan kaçmadığınıza dikkat etmeniz gerekir. Bu akşam Ay Neptün, Merkür ve Plüton ile bağlantı kurduğunda, anlamlı konuşmalar ve ruhsal doyum için kapıyı açtığında iyi hisler akacak.


3 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kudretli Satürn, son birkaç yıldır kusurlu ilişkilerine bir buldozer alıyor, Yengeç. Bununla birlikte, şu anda, yakınlık ve cinsellik ile ilgili güneş sekizinci evinizin derinliklerinde derin bir uykudadır. Direkt olduğu zaman, kesinlikle size travmalarınız veya kırılganlık seviyeleriniz hakkında acı gerçekleri ve hayat derslerini öğretiyordu. Yine de, şimdi uyuklarken, bu konularda biraz daha rahat hissedebilirsiniz. Bunun sizi etkileyebileceği bir başka yol da, eşinizin geliri ile birleşik varlıklarınız ve yatırımlarınız etrafında daha fazla kolaylık ve daha az mücadele sağlamaktır. Görev yöneticisi bir kez daha uyanmadan önce bu zamanı, işleri halletmek için kullanmaya çalışın.


3 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizde kendinizi güvende hissediyor musunuz, Yengeç? Oğlak burcundaki ay, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile kavuşum yaparken, düzenlemelerinizi ve ortaklıklarınızı değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Birleşim, sizi herhangi bir korku, yıkım, güç mücadelesi veya kontrol sorununu bırakmaya teşvik eder. Vazgeçebildiğiniz zaman, taahhütlerinizin güçlendirilmesi için geçmesi gereken dönüştürücü süreç üzerinde daha fazla yetki üstlenmenin inanılmaz derecede kolay olduğunu görebilirsiniz. Ay ayrıca Merkür’ü Başak’ta üçgen yaptığından, açık ve dürüst bir tartışma yapmanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.