Yengeç Burç Yorumları 2 Ekim 2022

Yengeç burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2 Ekim 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve arkadaşların – ya da daha kötüsü, flörtün – her yerdesiniz ama bunun sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin. Bugün pek bir şey üzerinde anlaşamamanız, kavga etmeniz gerektiği anlamına gelmez.


2 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kulaklarınızı sonuna kadar açarak dinleyin çünkü birisi önemli bir şey söyleyecek.


2 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Merkür geri hareketini bu sabah sona erdirerek, bir zamanlar kafa karışıklığının olduğu yerlere netlik getiriyor. Ne yazık ki, bu gezegensel geri dönüşün artçı şoku, iletişim gezegeninin gerileme sonrası gölgesini temizlediği 16 Ekim’e kadar kozmosta dalgalanmaya devam edecek. Uyandığınızda kendinize sevgi ve uyumu her şeyin üstünde tutma izni verin, yoksa Luna, Venüs ve Jüpiter arasındaki bir t-kare, çok fazla iyi bir şey olsa bile, bunalmış hissetmenize neden olabilir. Akşamınızı evde en sevdiğiniz yiyeceklerle ve en yakın arkadaşlarınızla dinlenerek geçirmeyi düşünün.


2 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, etrafta sıçrayan, buharını kaybeden bir oyuncak gibi hissedebilirsiniz, Yengeç. Kelimenin tam anlamıyla dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün yukarıdaki göklerde donmuş olmasıdır. Dünya garip bir yön değiştirme duygusuyla uğraşırken, bu her zaman son derece rahatsız edicidir. Durgunluk da son derece rahatsız edici ve zorlayıcı olabilir. Endişenin seni ele geçirmesine izin verme. Sadece meditasyon yapın, kendinizi ortalayın ve bu Merkür retrosu fırtınasının yakında arkanızda kaybolacağını bilin. Bir kez daha farkına varmadan zafer içinde dönüyor olacaksın!


2 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İletişimsizlik ve seyahat kazaları sona ermek üzere, Yengeç. Merkür gerilemesi, iş-yaşam dengenizi bozacak çok fazla soruna neden olduğu için birkaç hafta oldu. Bu nedenle, bugün Merkür istasyonları Başak’a yöneldiğinde rahatlamış hissetmeyi bekleyin. Şimdi doğrudan, Başaktaki Merkür, Freudyen hataları veya yanlış iletişimleri düzeltmenize ve hatta iş arkadaşlarınızla odadaki file hitap etmenize yardımcı olmaya hazır. İşe gidip gelirken işe gidip gelmek, işe gidip gelirseniz normalden daha az stresli olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.