Yengeç Burç Yorumları 13 Ekim 2022

Yengeç burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 13 Ekim 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hâlâ oldukça enerjiksiniz, bu nedenle, herhangi bir fizik yasasını çiğnemeyi gerektirmediği sürece, aklınıza koyduğunuz hemen hemen her şeyi yapabilmeniz gerekir. İnsanlar da yolunuzdan çekilsin!


13 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Rahatsız edici duygular genellikle en eğitici duygulardır, bu yüzden onları işleyin.


13 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah ikizler ayı Merkür’ü öperken sessiz ama düşünceli bir ruh halinde olacaksın. Bu göksel değişim, kalbin merakını tetikleyecek ve güvendiğiniz biriyle savunmasız olmak için harika bir zaman olacak. Bu arada, Venüs ve Satürn arasındaki tatlı bir bağlantı, yeni arkadaşlar veya potansiyel eşler seçerken ayırt etme yeteneğini kullandığınız sürece sağlıklı sınırları korumanıza yardımcı olacaktır. Gün sona ermeden ve Luna Chiron’a açı vermeden önce sakin bir iç gözlem için biraz zaman ayırın, psişenizi güçlendirici ve güvenli hissettirecek şekilde iyileşmeye açın.


13 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ufukta fark ettiğinizde dramdan uzak durma eğilimindesiniz, Yengeç. Sezginiz, yolunuzun nereye gittiği konusunda içgüdüsel rehberlik toplamanıza izin verir. Ancak dün başlayan ve bugün damlayan enerji çok kalın bir sisin içinde yürümek gibi olacaktır. Seks ve sürüş gezegeni Mighty Mars, güneşteki on ikinci sırlar, karma ve gizli düşmanlar evinizi ısıtıyor. Gökyüzündeki kızgın bir Neptün’den bir hastalığa yakalanacak. Bu, şu anda çok zarar verici bir özel ilişkinin ortaya çıkmasını sağlar. Kötü bir şey yaptıysanız – örneğin bir ilişki – şimdi fısıltılar patlayabilir. Olumsuz herhangi bir şeyin cazibesine kapılmayın.


13 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İç monologunu sakinleştir, Yengeç. Ay zihinsel İkizler’e girerken, önümüzdeki birkaç gün içinde oldukça meraklı ve derin düşünceli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Luna, işte o kadar sosyal olmayabileceğinizi ima ederek sizi iç dünyanıza çekiyor. Ay ve Mars, bilinçaltınızı etkilediğinden, işte sinirlendiğinizde kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir. Herkes usta bir iletişimci olmayacak, bu nedenle sıkıntılarla, iki yüzlü bireylerle ve iletişimsizlikle uğraşırken sakin kalmak zorunludur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.