Yengeç Burç Yorumları 10 Ekim 2022

Yengeç burcunun 10 Ekim 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 10 Ekim 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Ekim 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Ekim 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Ekim 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 10 Ekim 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu korkunç randevuya gittiğinde çığlık atmamak için yapabileceğin tek şey bu. Bu, her yarım saatte bir yıllık vergi ödemek gibi ve sonun yeterince erken gelmemesi gibi!


10 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızdaki tüm belirsizliklerle birlikte, evinizin rahatlığını aramanız gerekiyor.


10 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Koç ayı düşünceli Plüton’la karşı karşıya gelirken, çalışma haftanız zorlu bir başlangıç ​​yapabilir. Bu kozmik iklim, özellikle hafta sonu şarj olmadıysanız, motivasyonunuzu kaybetmenize ve dinlenmeye ihtiyaç duymanıza neden olabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra Ay Boğa burcuna girdiğinde daha bağışlayıcı olacak ve sizi topraklanmış ancak sosyal bir havaya sokacak. Bu akşam Merkür Terazi’ye geçtiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca düşünceli ve tatlı yönünüzü ortaya çıkaran bir değişim fark edeceksiniz. Yıldızlar, durumunuzu yeni gözlerle görmenize yardımcı olduğundan, bu titreşimler kalbinizi ayırmak için de mükemmeldir.


10 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihin ve iletişim gezegenimiz Zihinsel Merkür, güneş dördüncü eviniz, aileniz, eviniz ve gayrimenkulünüz olan Yengeç’e yeniden girdi. Bu, özellikle bir yenileme, yer değiştirme veya mülk satın almaya karar vermeyi planlıyorsanız, siz ve diğer önemli arkadaşlarınızın bu temalardan birini ele almak için şimdi veya haftalar içinde önemli sözleşmeler imzalıyor olabileceğiniz anlamına gelir. Hava burcundaki Merkür ile, size mantık, strateji ve içgörü getiren güçlü bir kafa omuzlarınızda olacak. Tüm ayrıntılar hakkında yalnızca sizinle konuşun ve nasıl ilerlemek istediğinizi değerlendirin.


10 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizde şimdiye kadar kendinizi huzurlu hissediyor musunuz, Yengeç? Bugün Merkür Terazi’ye yeniden girecek ve gölge sonrası dönemin ikinci yarısını başlatacak. Bu ilk giriş sırasında, iş-yaşam dengenizle barış içinde hissetmek için tomurcuklanmanız veya tomurcuklanmanız gereken şeyleri düşünmelisiniz. Bunun yanı sıra, Terazi’deki Merkür, Terazi’deki Venüs’ün Koç’ta geri giden Kayron’a karşı çıkması, sizi her şeyden çok ihtiyaçlarınıza odaklanmaya teşvik edebilir. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlamak için bu geçişler sırasında geri çekilmek en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.