Yay Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Yay burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İnsanlar, mükemmel yabancılarla bile, başkalarıyla ne kadar hızlı tıkladığınızdan etkilenir. Hakkında hiçbir şey bilmediğiniz biriyle konuşabilir ve birkaç dakika içinde en iyi arkadaş olabilirsiniz. İşte bu yüzden kendinizi doğal olarak işte ve arkadaşlar arasında liderlik rollerinde bulursunuz. Aynı zamanda çoğu insandan daha fazla bilgeliğe sahip olmanızın nedeni de budur: dinlersiniz. Bu oldukça çekici bir nitelik. Bu haftanın ilerleyen saatlerinde, büyük olasılıkla Cuma veya Cumartesi günü biraz romantizm yaşamanıza şaşmamalı.


Yay Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gelgit ile gitmeyi öğreniyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu, bitişleri kutlayan ve hasat zamanında sağlanan bolluğu onurlandıran eski bir bayramdır. Bugün, şekerli mısırdan vazgeçerek ve binlerce yıldır yenen eski bir tahıl olan gerçek mısırı yiyerek bu büyülü tatile bağlanabilirsiniz. Ruh dünyasının farkındalığını arttırdığı söylenen kabak ile yemeyi düşünün. Cevizlerin para çektiği söylenir ve onları iyi sağlık ve uzun ömür sağlayan bala batırabilirsiniz. Özellikle tarçın, zencefil ve şekeri karıştırdığınızda aşkı çekebilecek bir elma şarabı ile hepsini yıkayın. Yay, şimdi kendine büyülü bir yemek yapabilirsin.

2 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Venüs ve dinlenme, rahatlama ve kaçış eviniz Güney Ay Düğümü ile birleşiyor. Yay burcu, bugün televizyon karşısında yemek yemek çok cezbedici olacak. En sevdiğiniz eski bir TV şovunu izlemeye başlayabilir ve anılara o kadar kapılırsınız ki zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Arada bir, geçmişi düşünmek iyidir.


Yay Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sakinliğini korumaya çalış, Yay! 30 Ekim Pazar günü İkizler burcundaki Mars istasyonlarının geri hareketinden başlayarak, önümüzdeki zorlu aylara hazırlanın. Mars gerilemesi, profesyonel taahhütlerinizle normalden daha fazla hayal kırıklığı, kavga ve stres yaratabilir. Uzlaşma eksikliği varsa, sorumluluklarınızı yerine getirmek, kara tahtadaki çiviler gibi hissedilebilir. Potansiyel olarak stresli olsa da, başka yerlerde başka fırsatlar aramanız gereken geçiş olabilir.

Meslektaşlarınızla nasıl iletişim kurduğunuzu gözden geçirme fırsatları, birkaç gün sonra Kova burcundaki ilk dördün ayında ortaya çıkabilir. Ay’ı tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı yeniden gözden geçirmek için kullanabilirsiniz.

Haftanın geri kalanı, Akrep’teki Venüs’ün Boğa’daki Kuzey Düğümü ile karşı karşıya geldiği, ardından Akrep’teki Güneş’in Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiği ve ardından Venüs’ün Boğa’da geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiği zaman sizi düz bir kafa tutmaya teşvik edecektir. İş hayatınıza sakin, merkezli bir yaklaşıma sahip olmak, makul gerginlikte gezinmenize yardımcı olabilir. Dahili olarak kararlı hissediyorsanız, bilinçaltı yaklaşımınızın çalışma ortamınızdaki duygusal varlığı sabit tuttuğunu görebilirsiniz. Kendini tut!


Yay Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ne yazık ki, aşk ve romantizm konusunda sizin için en iyi hafta bu değil. Mars 30 Ekim’de İkizler burcunda geri hareketine geçtiğinde, eski bir sevgili geri dönebileceği veya geçmişten biriyle çıkmak istediğiniz için mevcut ortaklıklar hakkında çok fazla kafa karışıklığı olacak. Eski bir sevgiliyle bağlantı kurarsanız ve aynı dramanın kendini tekrar etmesine hazırlıklı olun.

Her ne kadar iyi niyetli olsanız ve ikiniz arasında daha iyi bir bağ kurmak için havayı temizlemek isteseniz de, nazik olma girişimlerinizin kötüye gittiğini ve bunun yerine olan şeyler hakkında tartışmak istediklerini göreceksiniz. Yıllar önce. Sen hayatına devam etsen de yaraları hala taze. Acı çekerken ve ilişkinin sona ermesi konusunda hala üzgün oldukları için onlara karşı nazik olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.