Yay Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Yay burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pek çok farklı türden insana ilgi duyuyorsunuz. Her gün olabildiğince çok kişiyle sohbet etmeye çalışın. Konuşmalar hafif ve eğlenceli olmalıdır. Profilini yalnızca çevrimiçi okuduğunuz biri, nihayet konuştuğunuzda beklediğiniz gibi değilse, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışın (kibarca). Haftanın ilerleyen saatlerinde çılgın bir şey yapmak isteyebilirsiniz, ancak sezginiz sizi geri tutuyor. Kazanç olası sonuçlara değer mi? Bu senin karar vermen için. Bu hafta sonu, yıldızlarda güçlü bir şekilde romantizm figürleri var. Seni şanslı!


Yay Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu senin için önemli bir hafta, sevgili okçu. Bu kozmik iklim altında, bir ilişkide kendinizi güvende veya güvensiz hissettiren temalar ele alınmalıdır. Kıskançlık geçmişiniz varsa veya ortaklarınızdan sık sık şüpheleniyorsanız, bu kalıpları daha fazla analiz etmeye değer. Tarihsel olarak konuşursak, eski sevgilinizden şüphe duyduğunuzda haklı mıydınız yoksa korkuya dayalı suçlamalar mı yapıyordunuz? Gelecekteki ortaklarınızın romantik olarak güvende hissetmenizi sağlamak için masaya neler getirebileceğini düşünün ve ardından bu idealleri ileriye doğru sağlıklı bir şekilde iletebileceğiniz yolları düşünün.

Bu süre zarfında çok fazla duygu hissedeceksiniz, ancak kendinizi etkili ve diplomatik bir şekilde ifade edecek araçlara sahip olacaksınız. Bu günü, özellikle son zamanlarda gözünüze çarpan biri varsa, nasıl hissettiğinizi başkalarına bildirmek için kullanın. Bu enerji aynı zamanda varlığınızı da güçlendirecektir, bu nedenle etkilemek istediğiniz bir sosyal medya tutkunu varsa, bunu süper sevimli bir gönderiyle yapabilirsiniz – işin içinde entelektüel bir unsur varsa bonus puanlar.


Yay Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yavaşlamaya hazırlan, Yay.

Son birkaç hafta profesyonel bir kasırga olabilir ve 2 Ekim Pazar günü Merkür istasyonları Başak’a yöneldikçe kesinlikle yavaşlayacak. Neyle tanınmak istediğinizi tanımlamak veya bir arayışa diğerine odaklanmak daha kolay olabilir. Diğerleri, özellikle bir başarı konuşma, öğretme veya yazma ile ilgiliyse, başlangıçta itibar edilenden daha fazla Mercurial olduğunuzu görebilir. Oğlak burcundaki ilk dördün de devam ettiği için profesyonel olarak değerinizi artıracak anlamlı fırsatlar ararken kendinizi daha iddialı hissedebilirsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde, 6 Ekim Perşembe günü Başak’taki Merkür Plüto’nun Oğlak burcunda geri gidişiyle üçgen açı yaptığında, özellikle güçlenmiş veya güçsüz hissedebilirsiniz. Ne olursa olsun, bu üçlü sırasında kendinizi güvende, kontrollü ve yetkili hissetmeye odaklanın. Ertesi gün Terazi burcunda güneş, Kayron gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde, özellikle mesleki tutkularınızı vuran herhangi bir güvensizlik üzerinde çalışma fırsatınız olabilir.


Yay Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geliriniz artmaya başlar.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve para ve finans eviniz var. Artık Merkür nihayet ilerlemeye başladığına göre, bir iş fırsatı size gerçek nakit ödemeye başlayabilir. Yay, bu bir süredir üzerinde çalıştığınız bir şey olabilir. İlk akış sadece bir damla olabilir, ancak gelecekte bir gün fışkırabilir. Hangi gelirin geldiğine ve bunu artırmak için nasıl ince ayar yapacağınıza odaklanmanız için çok iyi bir zaman. Ayrıca, gelen ek paraya bakmak ve fonları emeklilik için birikim yapmak gibi uzun vadeli hedeflere yönlendirmek de akıllıca olacaktır.

6 Ekim Perşembe günü Terazi burcundaki güneş ve dostluk eviniz iş evinizde Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Bir iş arkadaşınızı işyerinin dışında görmeye başlayabilirsiniz. Bu kişi bir arkadaş (hatta romantik bir partner) olabilir. Çok ortak noktanız olduğunu ve birbiriniz hakkında hayran kalacağınız çok şey olduğunu öğrenebilirsiniz. Yay, bu özel tuttuğunuz bir arkadaşlık olabilir, ikinizin bir araya geldiğinizi işyerinde başkalarına bildirmeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.