Yay Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Yay burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken dışarı çıkıp oynamak istemeyebilirsiniz, ancak günlerinizi somurtarak geçirmeyin. Biraz yalnız zaman ayırın. Herkesten çok sen, biraz yalnızlık ve sessizlikten en iyi şekilde yararlanacak kadar yaratıcı olmalısın. Planlanmamış ve beklenmedik bir eğlencenin yolunuza çıktığı hafta ortası geldiğinde sosyal yönünüz yeniden canlanmalıdır. Benzer şekilde kendiliğinden arkadaşlar arayın. Şu anki güveniniz, dedikleri gibi, oldukça çekici. Bu hafta sonu, kuruşları sıkıştırın ve kaynaklarınızı koruyun.


Yay Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

25 Ekim’deki güneş tutulması sizi geçmişteki duygusal rahatsızlıklar ve kişiliğinizin gölge tarafı ile başa çıkmaya çağırıyor. İlişkilerinizde sergilediğiniz kendine zarar verici davranışlar varsa, bu hafta bunlarla mücadele etmenin tam zamanı. Partnerinizle veya aşık olduğunuz kişiyle açık bir tartışma yapmaya çalışın, onları kalbinize çekebilecek ve geçmişte yaşadığınız acıyı görmelerine izin vereceksiniz. Travmanızı iyileştiremeseler de, duygusal çatışmalardan kaçarken nereden geldiğiniz konusunda onlara bir fikir verecektir.

Güneş tutulması altında kendinizi ifade etmek isteseniz de, bu ay tutulmasını bir yansıma ve anlayış anı olarak kullanmanız en iyisidir. Haftanın sonunda, geçmişinize derin ve benzersiz bir bakış atacaksınız – bu, en derindeki duygularınızı dönüştürecek ve olmaya çalıştığınız kişiye dönüşmenize izin verecek. Ayrıca, birçok ilişkiyi kurtaracak ve anlayışla dolu yeni bir temel oluşturmanın yanı sıra onlarla sınırlar oluşturmanıza yardımcı olacaktır.


Yay Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İçeri girme zamanı, Yay. 23 Ekim Pazar günü Satürn istasyonları doğrudan Kova’ya geldiğinde, iletişim becerilerinizin ne kadar olgunlaştığı konusunda kendinize daha fazla güvenmeye hazırlanın. Son birkaç ay, benzersiz tarzınıza sahip olarak sizi iş yerinde daha iyi bir iletişimci olmaya itti ve söylediğin şeyler için sorumluluk al.

Bunun dışında, Venüs ve güneş aynı gün Akrep’e girdiğinde giderek daha fazla içe dönük hissedebilirsiniz. Akrep mevsimi, mali durumunuzu, paylaşılan varlıklarınızı, yatırımlarınızı ve borçlarınızı düşündüğünüz için genellikle sizin için yansıtıcı bir zamandır. Akrep burcundaki Venüs ile olan ilişkilerinizi ve yakın ilişkilerinizi yeniden düşünebilirsiniz.

Akrep burcundaki yeni ay kısmi güneş tutulması birkaç gün sonra olduğu için, profesyonel hayatınıza bilinçaltı yaklaşımınızda ince ama mukadder bir değişim fark edebilirsiniz. Yeteneklerinizi, zayıf yönlerinizi ve pek de gerçek olmayan ilişkilerinizi nasıl gördüğünüz, önümüzdeki altı ay boyunca beklenmedik şekillerde değişebilir. Bu iç gözlem dönemi, Merkür’ün hafta sonunda Akrep’e girmesiyle hemen vurgulanır. Merkür, iş yerindeki konuşmalarınızda küçük değişiklikler getirebilir. Bu dönemde iş arkadaşınızın duygularını sezgisel olarak algılamayı bekleyin.


Yay Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne istediğinizi hayal ediyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve mistisizm ve sihir evinizin Koç’taki Jüpiter ve yaratıcılık eviniz ile bir 150’lik açı oluşturmasıyla başlıyor. Bugün bir vizyon panosu oluşturarak biraz sihir örebilirsiniz. Yay burcu, dergi resimlerinden ve ilham verici alıntılardan bir kolaj yapabilirsin. Veya çevrimiçi bir tane oluşturabilir ve onu telefonunuz veya bilgisayarınız için ekran koruyucu yapabilirsiniz. Bu süreçle Evrene açık bir mesaj gönderiyorsunuz.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve dostluk eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, bir arkadaşınızla buluşmak için bazı zorluklar olabilir, özellikle de aranız bozulursa. Yay, bozuk bir kısa mesaj veya sesli mesaj nedeniyle farklı bir yerde olabilirsiniz. Öte yandan, bir su birikintisinde, dövme salonunda veya bildiğiniz o harika balık lokantasında buluşarak Neptün’ün Balık’taki enerjisini kucaklayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.