Yay Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Yay burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında sıcak ve tozlu yola çıkın pardner! Dışarı çıkıp geniş, kapsamlı manzaralar ve durmayacak bir ufuk görmeniz gerekiyor. İster gerçek bir seyahate çıkın, ister daha mütevazı bir gezi yapın, canlandırıcı bir manzara değişikliği sizin için iki şey yapacaktır. Birincisi, burada evde ne kadar iyi olduğunu fark edersin ve ikincisi, şu anda sahip olduğun o çılgın şansın bir kısmını işe yararsın. Kendinizi nerede bulursanız hafta ortası gelin, ayrıntılara aldırmazsanız sorun bekleyin. Şeytanın olduğu yer orası. Bu hafta sonu, hem arkadaşlardan hem de arkadaşlardan gelen sevgiyi hissedin.


Yay Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Korkularınızla ve geçmiş aşk bağlantılarınızla mücadele ederken, auranızda kimsenin sizi bir daha asla alt etmesine izin vermeyecek bir değişim olacak. Bu, özellikle kendi evinizde barışı korumak istediğiniz için, başa çıkmak için çelişkili bir enerjidir. Geçmişin geçmişte kalmasına izin vermen gereken zamanlar vardır ve bir de hayatta birini gerçekten olduğu gibi görebildiğin anlar vardır. Tam olarak destekleniyor musunuz yoksa yıllardır etrafınızdaki boşluğu mu kapatıyorsunuz? İnsanların kim olmasını istediğinize dair rüyada veya vizyonda kaybolmaktan kaçının.


Yay Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kime veya neye bağlı kalacaksın, Yay?

Güneş ve Venüs Terazi’de, Mars’ı İkizler’de üçgen açı yaptığında, 17-18 Ekim Pazartesi’den Salı’ya kadar yeni profesyonellerle, farklı arkadaşlarla veya en son arzunuz üzerinde çalışmak için birkaç fırsat vardır. Bu üçgenler ortaya çıktıkça, önemli ölçüde tazelenmiş hissedebilirsiniz. seçeneklerinizi keşfederken. En iyi ortaklığın ne olacağını görmek için seçmenlerinizle konuşun veya hayallerinizi gerçekleştirmenin yollarını araştırın. Bu üçlüler arasında gözle görülür bir farklılık olduğu için bir girişime karar vermeye hazır olmayabilirsiniz. Ancak en azından potansiyel taahhütlerinizi keşfedebilirsiniz. Karar verme faktörünüz para, güvenlik ve değerle ilgili olabilir, çünkü Güneş ve Terazi’deki Venüs, 19-20 Ekim Çarşamba ile Perşembe günleri arasında Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapacaktır. Özellikle potansiyel müzakereleri yürütüyorsanız, gerilim doğabilir. Kesinlikle finansal ve profesyonel olarak faydalı olacak seçeneklerle gidin. Kendinizi güçsüz ve kontrolden çıkmış hissettirecek her şeyi atın. Haftanın sonunda, Venüs Terazi’de güneşle kavuştuğunda hangi ortaklıkların, ağ oluşturma fırsatlarının ve hayallerin liderlik etmeye değer olduğunu öğreneceksiniz.


Yay Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bulanık olarak başlayan şey, haftanın sonunda netleşir.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve teknoloji evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Teknoloji nadiren mantıklı olabilir, ancak bugün deşifre edilemez. Yay, yeni bir kahve makinesi kurmaya, kapı zili kamerası takmaya veya sanal asistanınızın neden fazladan tuvalet kağıdı sipariş ettiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün, sevgili cihazınıza daha az ve Terminatör’e daha çok benziyor olabilir.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve ilişkiler evinizde üçgen yapıyor. Bugün çok fazla enerjiniz var (her zamankinden daha fazla, bu da çark yapmaya hazır olduğunuz anlamına gelebilir), bu nedenle sevgilinizi elinden tutup kare dans etmek iyi bir fikirdir. Yay, bouldering, motokros veya tekerlekli paten yapmayı denemek isteyebilirsiniz. Biraz enerji yakan ve size biraz egzersiz yapan bir şey yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.