Terazi Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Terazi burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında eğlenceyle o kadar meşgul olacaksınız ki başka bir şey düşünmeye vaktiniz olmayacak. Yemek için zar zor zamanınız olacak. Son zamanlarda insanlarla çok sıkı bağlar kuruyorsun. Arkadaşlarınız söz konusu olduğunda, kendinizi her zamankinden daha mutlu ve güvende hissedersiniz. Aşk hayatınız için aynen. Bu yeni kişi oldukça muhteşem. Yanınızda sizi çok iyi tanıyan biriyle dünyanın ne kadar daha iyi ve daha heyecanlı olması komik. Bu hafta sonu, şimdiye kadar yaşadığınız en romantik hafta sonlarından biri olabilir.


Terazi Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sıkıntılar hayatınızdan çıkıyor.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski kutlama, bitişler ve geçmişi bırakmakla ilgilidir. Uyumlu Kova enerjisi, son birkaç hafta, ay veya yılda sizi rahatsız eden duygusal yüklerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Terazi, eski inancın sembolü olan bir süpürgeyi alıp evinizden dertleri süpürmek isteyebilirsiniz. Verandanızı ön kapıdan dışarıya doğru süpürün ve olumsuzlukların temizlendiğini görselleştirin. Ardından bir tutam tarçın alın ve refah enerjisini çekmek için karşılama matınızın altına koyun.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve para eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Eski bir harcama alışkanlığına geri dönmüş olabilirsiniz. Terazi, bütçenizi unutmuş veya borcunuzu ödemeyi bırakmış olabilirsiniz. Borsadaki dalgalanmalar nedeniyle çek hesabınızda veya yatağınızın altında nakit para biriktiriyor olabilirsiniz. Bu sizi çok fazla harcamaya teşvik edebilir. Bugün, yapmak istediğiniz her türlü finansal değişikliği fark etmek için iyi bir gün. Yakın zamanda yaptığınız bir satın alma işlemini iptal edecek veya çeşitli mağazalara iade edilecek ürünleri toplayacak kadar ileri gidebilirsiniz. Yoluna dönüyorsun.


Terazi Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu şekilde mi, bu şekilde mi, Terazi? 30 Ekim Pazar günü Mars istasyonları ıraksak İkizler burcunda geri giderken kendinizi normalden daha kararsız hissedebilirsiniz. Mars gerilemesi, profesyonel yolculuğunuz hakkında biraz kafanız karışmış hissetmenize neden olabilir. Önümüzdeki birkaç ay içinde öğrenme, büyüme ve seyahat etme fırsatları ortaya çıkabilir. Heyecan verici olsa da, kendiniz ve kariyeriniz için neyin en iyi olduğunu bulmak zor olabilir. Harekete geçmeden önce her çabanın artılarını ve eksilerini tartın. Genel yolculuğunuz içinde bir yola girmeden önce cüret etmekten korkmayın.

Birkaç gün sonra Kova’daki ilk dördün ay boyunca herhangi bir tutku projesine veya fikrine başlangıçta odaklanmak isteyebilirsiniz. Bu ay boyunca çabanızın benzersizliğine odaklanın! Haftanın sonunda, Akrep burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde mali durumunuz konusunda daha dikkatli hissedebilirsiniz.

Aynı zamanda, Akrep’teki Venüs, 5 Kasım Cumartesi günü Boğa burcunda geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor. Bolluğunuzu kabul etmek için kontrol sorunlarınızı bırakın!


Terazi Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşkın peşindeyseniz, şu anda hızlı bir şekilde bağlantılar kurulacak ve flört oyununuz bir sonraki seviye olacak. Bu kozmik iklim, takılmak için de harikadır, bu da ciddi bir taahhüt aramıyorsanız mükemmeldir. Bu süre zarfında gerçekten sevdiğiniz birini bulursanız, işleri yavaşlatmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, çünkü Mars’ın retrograd enerjisi genellikle kısa bir raf ömrüne sahiptir ve mutlaka uzun vadeli ortaklıklar için elverişli değildir.

Şu anda daha ciddi bir şey arıyorsanız, bu, randevu gecesi için takviminizde işaretlemek isteyeceğiniz gün olacaktır. Bu gezegensel geri dönüş, geçmişteki acılardan kurtulmak için de harikadır ve tutunduğunuz herhangi bir acıyı salıverme fırsatı sunar. Bu günü ister özel biriyle dışarı çıkmak için kullanın, ister evde öz bakım yaparak vakit geçirin, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.