Terazi Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü beklediğin şey buydu. Biraz romantizm. Üstünde bir kiraz ile. Uzun zamandır dondurma yemedin ama belki de ihtiyacın olan şey budur. Bunu yaşamanın zamanı geldi, biliyor musun? Hayatınızdaki bu yeni insanla şimdi mümkün olduğunca çok eğleniyor olmalısınız. Çarşamba ya da Perşembe günü, iş ya da aile (ya da belki her ikisi) dikkatinizi dağıtacak, bu yüzden şu anda sahip olabileceğiniz eğlencenin hiçbirini ertelemeyin. Önümüzdeki hafta sonu tamamen bu yeni ilişkiyle ilgili olacak.


Terazi Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Evren sizden gelecek için ne istediğinizi düşünmenizi isteyecek, bu da sizin yaptığınız ve istemediğiniz romantik partner türünü de içeriyor. Duygularınızı düzenlerken enerji biraz ağırlaşabilir, bu nedenle ilerlemek için yolunuza gerçekçi bir eğilim gösterirken kendinize karşı ekstra nazik olmanız önemli olacaktır. Kişisel istikrarınızı bulmak önce gelmeli, romantizm ikincil bir öncelik olarak yerini almalıdır.

Haftanın başında hava biraz ağır gelse de, Luna Yay’a doğru ilerlerken çok daha hafif bir enerjinin devralmasını bekleyebilirsiniz. Bu ay yerleşimi, haritanızın planlama ve günlük rutinleri yöneten bölümünü harekete geçirecek ve diğer tarafla iletişim kurarken hedeflerinizi organize etmek için sizi benzersiz bir konuma getirecektir. Bu süre zarfında sıkı çalışmanızın büyük getirileri olacak, ancak hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırmanız da önemli olacak ve evrenden yardım ve rehberlik istemeyi unutmayın!


Terazi Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iç eleştirmeni bırak, Terazi.

Zihinsel olarak konuşursak, 2 Ekim Pazar günü Merkür doğrudan Başak burcuna geçeceği için kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Bir tavşan deliğine inmeden analiz etmeyi daha kolay bulabilirsiniz. Doğrudan Merkür, işteki stres veya hayal kırıklıklarınızla nasıl başa çıkacağınızı etkileyerek, içsel olarak daha huzurlu hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak, 6 Ekim Perşembe günü Başak burcundaki Merkür Plüton Oğlak burcunda geri gidene kadar gerileme sonrası ne kadar iyi yönetebileceğinizin tam potansiyelini göremeyebilirsiniz. Hayatında en fazla ağırlığı tutan şey üzerine. Nasıl tepki vereceğiniz size kalmış, ancak dünyevi üçgen sizi kontrol altında ve otoriter olmaya teşvik ediyor. İş-yaşam dengenizin sizi güçlendirdiğinden emin olmak için harekete geçerek yanıt vermeniz en iyisidir. Ertesi gün burcunuzdaki güneş Kayron gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde taahhütleriniz ve ortaklıklarınız üzerinde çalışın. Mesleki özerkliğinize zarar veren düzenlemeleri bırakın!


Terazi Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendiniz ve başkaları arasındaki sınırları buluyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve eviniz ve aileniz var. Biraz ruh araştırması yapmanın zamanı geldi. Hayatınızı kendiniz için mi yoksa ailenizi memnun etmek için mi yaşadığınıza bakmanız gerekebilir. Ve bunun bir ya/ya da sorusu olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak burada, işiniz ana kariyeriniz olacak kadar para kazanana kadar sanatınız üzerinde çalışmak gibi bir orta yol olması mümkündür.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Boğa’daki Kuzey Düğüm ile ve kaynaklar eviniz ile 150’lik açı yapıyor. İhtiyacın olan şey sormak için orada, öyleyse neden sormuyorsun? Terazi, bir ret duymak istemediğiniz için tereddüt ediyor olabilirsiniz. Ya da belki de tüm yumurtalarınızı bir sepete koyuyor ve dışarıda koca bir kaynak dünyası varken belirli bir kişinin evet demesini bekliyorsunuz. Bir süredir bir kapıyı çalıyorsanız ve açılmıyorsa, başka bir kapıyı denemenin zamanı gelmiştir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.