Terazi Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında kafanızdaki o küçük ses sadece can sıkıcı değil; bu doğru. Daha iyisini bilmelisin, bu yüzden bu uyarı içgüdülerini takip et ve en kısa sürede bir rota düzeltmesi çiz. Ayrıntıları ve koşuşturmacayı güvenli bir şekilde geçtikten sonra, hafta ortasına sorunsuz bir şekilde yelken açacaksınız. Çarşamba günü gelin, tılsım ölçerinizin kadranı “ultra çekici” olarak ayarlayın ve hayranlar ücretsiz buzdolabı mıknatıslarından daha hızlı birikmeye başlayacak. Sevgiyi ödüllendirin ve dikkatinizle cömert olun. Bu hafta sonu, öz bakım en büyük endişeniz olmalı. (Son zamanlarda diğer insanların birkaç gün izin kazanması için yeterince şey yaptınız, değil mi?)


Terazi Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi deniyormuşsunuz gibi hissetmiş olabilirsiniz, ancak iş aşk hayatınız söz konusu olduğunda bir tuğla duvara çarpmaya devam ediyorsunuz. Tek yaptığınız ortaklığın yürümesi için her şeyinizi vermekken, kendinize işlerin neden bu kadar zor olduğunu soruyor olabilirsiniz. İşin aslı şu ki, partneriniz şu anda son sinirinizi bozuyor olabilir. Birinin inatçılığının azalmaması ve sakin kalmanız ve hareket etmeden gözlemlemeniz için çağrılmanız olasıdır. Temel olarak, ikiniz de rahatlık için çok yakınsınız. Sabır ve şefkat anahtardır – ancak küçük davranışların üzerinde değilsiniz.

Birisi kasıtlı olarak düğmelerinize basıyor olabileceğinden, olayları kişisel algılamamaya çalışın. Yoğun bir hafta ve üstesinden gelinmesi gereken birçok engel ve dramatik durum olabilir. Daha da önemlisi, aşk hayatınız hakkında alacağınız önemli kararlar. 25 Ekim’deki güneş tutulması, kendi yolunuza gitmeniz ve özgür bir ajan olmanız için size ilham verebilir. Ancak bu, gerçekten harekete geçip hemen uzaklaşacağınız anlamına gelmez.


Terazi Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mali açıdan yoğun yeni bir döngüye hazırlanın, Terazi! 23 Ekim Pazar günü Satürn’ün doğrudan Kova’da konumlanmasıyla profesyonel kendini ifade etme tarzınızda daha olgun ve tutku projelerinize sahip olma konusunda daha ciddi hissedebilirsiniz.

Bunun dışında güneş ve Venüs de aynı gün Akrep burcuna geçecek. Sezonunuz bitmiş olsa da, Akrep sezonunun finansal açıdan dönüştürücü olabileceğini görebilirsiniz. Güneş ve Venüs, bütçenizin, mali durumunuzun ve güvenlik duygunuzun yoğunluğunu vurgulayacaktır. Hedeflerinizi hayata geçirmek veya finansal güce ulaşmak için kendinizi daha kararlı hissedebilirsiniz.

Akrep burcundaki yeni ay parçalı güneş tutulması birkaç gün sonra olduğu için parasal meseleleriniz ve değerlerinizle yeni ama kaotik bir döngü bekleyebilirsiniz. Önümüzdeki altı ay boyunca, mali durumunuz beklenmedik şekillerde değişebilir. Farklı şeylere değer vermeye başlayabilir veya finansal olarak güçsüzleşme dönemlerinden geçebilirsiniz. Yolun her adımını dönüştürmeye odaklanın ve başarısız olmayacaksınız! Şans eseri, Jüpiter retrosu 28 Ekim Cuma günü Balık burcuna girerken, işinizde neyi genişletmek istediğinizi yeniden düşünmek için biraz zamanınız olacak. Neye odaklanacağınız konusunda sezginizi dinleyin!


Terazi Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta süper gücünüzü yani dinlemeyi kullanıyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve sizin para evinizin Koç’taki Jüpiter ve ilişkiler eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, eşinizle kişisel finans konusunda ciddi bir tartışma başlatabilirsiniz. Her birinizin şımartmaktan hoşlandığı şeyler gibi harcama alışkanlıklarına dalabilirsiniz. İkinizin de nerede uzlaşmaya varabileceğini bulmak için bu konuyu konuşmak iyi olur. Bu, genel finansal resminizin tekrar harika görünmesini sağlamanıza yardımcı olacaktır.

25 Ekim Salı günü, Merkür kendi burcunuzda ve karizma eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, çekici bir yabancı tarafından göz kamaştırabilirsiniz. Size uzun, kalıcı bir görünüm veya hızlı göz kırpma verebilirler. Bir an için, deneyim nefesinizi kesebilir. Oksijen geri gelir gelmez, bu kişiyi selamlamayı düşünün ve yeni bir arkadaş, hatta romantizm bulabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.