Terazi Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Keskin görün, takım lideri! Birliklerinizin Pazartesi günü onları savaşa götürmenize ihtiyacı var ve yürüyüş emirlerini vermeniz gerekiyor. Elbette “savaş”ın eğlenceli geçmesi ve bu siparişlerin telefonla iletilebilmesi yardımcı olur. Sadece karizma ve güvenle komuta edin. Acemi arkadaşlarınızdan bazıları (aptalca) bu kadar eğlence için haftanın çok erken olduğunu düşünebilir. Hafta ortası gelin, sorumluluk yine çirkin yüzünü gösterir. İş aramaları varsa telefona cevap vermeyin ama köşeye sıkıştıysanız doğru olanı yapın. Neyse ki, güzel zamanlar hafta sonu ile birlikte geri dönecek. Terk etmekle flört et.


Terazi Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayatınızda, uzun vadede gerçekten ne istediğinize karar vermenizi gerektiren bir miktar alış-veriş var. Bu, görmezden gelmeniz son derece zor olabilecek, dikkatinizi çeken bir sevgili veya romantik durumu bile içerebilir.

Fiziksel olarak tanımak istediğiniz birinin yakınında olmayabilirsiniz, ancak bu dersin zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu dönüştürücü bir değişime açmasına izin verme şansınız var. Dalgaya yakalanmamaya çalışın ve işleri olabildiğince yavaş yapın.


Terazi Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni bir profesyonel maceraya hazır mısın Terazi?

17-18 Ekim Pazartesi ile 18 Ekim Salı günleri arasında burcunuzdaki güneş ve Venüs İkizler burcundaki Mars ile heyecan verici bir üçgen açı oluşturduğunda, profesyonel yörüngenizi göz önünde bulundurarak oldukça özgüvenli hissedebilirsiniz. profesyonel yolculuğunuzla ilerleyin. Kariyer yolunda keşfedilecek veya deneyimlenecek çok şey var! Haftanın başında seçeneklerinizi araştırarak denemeler yapın. Ancak, 16 Ekim Çarşamba günü Terazi’deki Merkür, Koç’ta Geri giden Kayron’a karşı çıktığında daha bağımsız bir profesyonel rotaya gitmekten korkmayın. kanat ve uç. Kariyer yolunuza bir inanç sıçraması yapmanın parlak tarafına bakarak bağımsız olma korkusunu aşmalısınız. Kendi başınıza ilerlediğinizde bağımsızlıktan daha fazlasını kazanacaksınız! Haftanın sonunda, Venüs güneşle burcunuzda kavuştuğunda, kendiniz ve kariyer yolunuz için bir karar verme yeteneğinize özellikle özgüvenli hissedebilirsiniz.


Terazi Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta düşük notayla başlıyor ama bir senfoni ile bitiyor.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, güneşin Terazi’de (doğum günün kutlu olsun!) Sevgilinizle aranızda bazı zamanlama sorunları olabilir. Terazi, biriyle çıkmak isteyebilirsin ama çalışmak zorundalar. Ya da seni görmek istiyorlar ama sen şehir dışındasın. Uzun mesafeli bir sanal kucaklaşmaya razı olmanız gerekebilir.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve seyahat evinizde üçgen yapıyor. Bugün yolda olabilir, bir süredir görmediğiniz arkadaşlarınızı veya ailenizi ziyaret edebilirsiniz. Veya bir konferansa veya önemli bir toplantıya gidiyor olabilirsiniz. Geçilmesi gereken çok fazla trafik ve hat olmasına rağmen, yolculuk her yerde oldukça pürüzsüz görünüyor. Terazi, yeni yerler görebilir ve yeni yiyecekler deneyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.