Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Kasım 2022

Terazi burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Terazi burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Para odaklı lideriniz Venüs, gizli Akrep ile ortaktır ve aya başlamak için para ve servet sektörünüze bağlıdır, bu nedenle kişisel fonlarınız konusunda çok özelsiniz. Ve neden olmamalısın? Ortak hesaplarınız olmadıkça, mali durumunuz sizi değil, sizi ilgilendirir. Her neyse, duyduğunuz yeni bir yatırımdan kimseye bahsetmemek iyi bir fikirdir!

5 Kasım’da bir Venüs-Uranüs karşıtlığı en iyi ihtimalle gergin olabilir, özellikle de evde değişiklik yapma havasındaysanız ve çok fazla dirençle karşılaşıyorsanız. Ertesi gün bir Venüs-Satürn karesi reddedilme duygularını yoğunlaştırıyor ve üzgünüm, ama evet, başkası ne derse desin bu boku kişisel olarak alacaksınız.

15’inde Venüs coşkulu Yay burcuna geçerek çekiciliğinizi ve başarılı iletişim kurma yeteneğinizi artırıyor. Dürüstlüğün seksi ve etkili, Terazi. Birinin gözlerinin içine bakmak ve tam olarak ne istediğinizi söylemek, onları dizlerinin üzerinde zayıf bırakır ve her arzunuzu yerine getirmeye istekli olur.

20 Kasım’da, Evrene iyi titreşimler gönderen ve sizi birine yardım etme havasına sokan parlak bir güneş-Jüpiter su üçgeni var. Aslında, gücünüz dahilindeyse, ne pahasına olursa olsun (varsa bir partnerle geçirdiğiniz zaman dahil) mümkün olduğunca çok hayatı iyileştirmek için adım atmaya ve ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız. Neyse ki, Evrenin, nezaketinizin alıcıları için bazı şaşırtıcı sürprizleri var.


Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ay boyunca fikirlerinizi eyleme geçireceksiniz. Kasım ayı aksiyon dolu olacak. Kasım ayının ilk haftasında karşılaşacağınız uyarı, benzersiz hediyelerinizi nasıl ortaya çıkaracağınıza çok fazla değil, başkalarının sahip olduklarına çok fazla odaklandığınızdır.

8 Kasım, paranızı ağzınıza koymaya zorlayacak ve finansal destek aldığınızda projeler üzerinde çalışmaya başlamanıza izin verecek. Ama soru şu: Hazır mısın? Tüm dünyanın görmesi için hayalinizin en iyi versiyonunu oluşturabildiğinizden ve yaratabildiğinizden emin olana kadar planlarınızda tam gaz ilerlemeyin.

Kendinize güveniyorsanız ve sürece güveniyorsanız, bu tür vizyonları güneşin Yay burcuna geçtiği 22 Kasım’da gerçekleştirebileceksiniz. O zamana kadar, planlarınıza odaklanmak ve rehberlik için haritalarını çıkarmak en iyisidir. 23 Kasım’da yeni ay sırasında bunları tartışmak bile hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmede yardımcı olacaktır. Sabırlı olun ve bu ay sürece güvenin.


Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Hayat vermek ve almakla ilgilidir, ancak 8 Kasım’daki ay tutulması sırasında aşk arayışınızda verenlerden çok alıcılarla karşılaşıyorsunuz gibi görünüyor. duygusal kupanızdan. Onları gevşetin ve taze başlayın.

15’inde Venüs Yay burcuna geçtiğinde bekar ve kaynaşmaya hazır olacaksınız. Şehir dışına bir yolculuğa çıkmak, yeni insanlarla flört etmek ve romantik ufkunuzu genişletmek için tam da ihtiyacınız olan şey. 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçtiğinde her zamanki cazibeniz artacak ve sizi flört etmeye teşvik edecek.

Ancak, güneş yirmi saniyede Yay burcuna girdiğinde ciddi bir şey aramıyorsunuz. Aslında, dikkatinizi çekmek için savaşan çok sayıda talipiniz olacak. Sahada oyna Terazi, ama henüz kendini bağlama.

Özellikle 23 Kasım’da Okçu burcunda yeniay olduğunda. Tüm potansiyel eşleşmelerinizle mesajlaşma, görüntülü sohbet ve mesajlaşma ile o kadar meşgul olacaksınız ki, başka bir şey yapmaya vaktiniz olmayacak. Şimdilik rahat tutun. 2023’te ciddileşmek için birçok fırsatınız olacak. Şu anda sadece eğlenmek istiyorsunuz! İyi eğlenceler!


Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Çok Becerikli

Kaynaklar ve finans bu ay öncelikler listenizde, Terazi, meraklı Merkür, güneş ve göz alıcı Venüs para bölgenizde hareket ediyor. Bu, masrafları azaltmak, artık ihtiyacınız olmayan herhangi bir şeyi satmak veya belki de ekstra para kazanmak için bir ek iş başlatmak için iyi bir fırsattır. Kârlı bir şekilde pazarlanabilecek becerileriniz varsa, bunu yapmaya değer. Eylemlerinin nereye varacağını asla bilemezsin.

Bununla birlikte, 8 Kasım’da Akrep burcunda ve dönüşüm sektörünüzde güçlü bir ay tutulması var ve teste tabi tutulabilirsiniz. Bu tutulma, garip bir Satürn-Uranüs açısıyla bağlantılıdır ve aynı zamanda konuşkan Merkür’ü de içerir. Finansman tıkanmış veya bloke olmuşsa, bunun nedeni köklü bir direnç olabilir. Bu güçlü ay evresi, gelecekte çok daha iyi durumda olmanızın yolunu açan bir olayla aynı zamana denk gelebilir.

Kasım ayının ilk üç haftası oldukça yoğun olabilirken, kişisel gezegeniniz olan keyifli Venüs on beşincide Yay burcuna geçtiği için işler olumluya dönmeye başlar. İki gün sonra Merkür ve bundan beş gün sonra güneş ona katılır ve odak noktanızı konuşma ve düşünce sektörünüze odaklar. Kendi dalga boyundakilerle ağ kurmaya ve zevk, iş ve kişisel gelişim için fırsatlar ve ilgi alanları aramaya istekli olacaksın.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, bir proje başlatmak, çevrimiçi bir iş kurmak veya herhangi bir yeni plan veya fikir üzerinde ilerlemek istiyorsanız mükemmel bir zamandır. Aklınızda ne varsa, bu sefer ilk adımları atın ve her şeyin daha kolay yerine oturduğunu göreceksiniz.

Son olarak, sevinçli Jüpiter, aylarca süren bir gerileme evresinden sonra yirmi üçüncüde doğrudan dönüyor. Sonunda sabırla beklediğiniz bir fırsatla ödüllendirilebilirsiniz ve bunu gerçekten hak ediyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.