Oğlak Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ne yaparsanız yapın, umudunuzu nasıl hızlı bir şekilde zengin olabileceğiniz konusunda başkalarının fikirlerine bağlamayın. Bu planlar, tasarruflarınızı kaybetmenin oldukça kesin bir yoludur. Gelecek için bir planınız var ve bunun için bankada biraz paranız olması gerekiyor, bu yüzden sakin olun ve şu anda nakitiniz konusunda tutucu olun. Zamanını başka şeyler düşünerek geçir. Örneğin, hayatınızdaki bu yeni aşk. Onları baştan çıkarmak için ne yapıyorsun? Belki de onlara küçük, tatlı bir mesaj yazmanın zamanı gelmiştir. Pazar, teslim etme günüdür.


Oğlak Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bazı harika insanlarla bağlantı kuruyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Cadılar Bayramı, yaşayan ve ruhlar dünyası arasındaki perdenin en ince olduğu yılın zamanını temsil eder. İnsanlar, bir jack-o’-fener yontarak kendilerini yeryüzünde dolaşan kötü ruhlardan korurlardı. Bu, İrlanda’da farklı sebze türleriyle ortaya çıkan bir uygulamadır. Gelenek Amerika Birleşik Devletleri’ne geldiğinde, balkabağı popüler bir seçim haline geldi. Oğlak, evi, ailenizi ve şansınızı korumak için bir jack-o’-fener oyup verandaya veya giriş masanıza koyabilirsiniz.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve dostluk eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Bugün, uzun zamandır konuşmadığınız biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Bu, kolejden veya hatta gramer okulundan bir arkadaş olabilir. Oğlak burcu, şehrinizden geçerken sosyal medya aracılığıyla birbirinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Bu kişiyi kanepenizde uyumaya davet edebilirsiniz, ancak tüm geceyi geçmiş hakkında konuşarak geçirebilirsiniz.


Oğlak Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hayat biraz çılgına dönebilir, Oğlak! Mars istasyonları 30 Ekim Pazar günü İkizler burcunda geri giderken, önümüzdeki birkaç ay içinde işler normalden daha kaotik olabilir. Mars gerilemesi, özellikle işinizde veya sağlığınızda işler ters gittiğinde, her zamankinden daha fazla hayal kırıklığına neden olabilir. Bununla birlikte, Mars gerilemesi, olağan iş rutininizde çoklu görev yaptığınız şeyleri yeniden gözden geçirmenize yardımcı olabilir. İşe odaklanmanızı ayarlamak için harika bir zaman olabilir.

Neyse ki, inovasyonunuz birkaç gün sonra Kova’daki ilk çeyrek ayda faydalıdır. Luna’nın varlığı, özgünlüğünüzün, fütürist yaklaşımınızın ve alışılmadık yeteneğinizin, yapmaya karar verdiğiniz her şeyde sizi başarılı kılacağını gösterir. Bununla birlikte, haftanın geri kalanı sizi ağ oluşturma fırsatlarına, sosyal medyadaki varlığınıza ve isteklerinize bağlı kalmaya teşvik edecektir.

Akrep’teki Venüs, önce Boğa’daki Kuzey Düğüm’e karşı çıkacak ve tutku projelerinizle güçlenmiş hissetmek için başkalarıyla birlikte çalışmak zorunda kalabileceğinizi öne sürecek. Haftanın sonunda, Akrep burcundaki güneş Kuzey Düğümü ile karşı karşıya gelirken Venüs Boğa burcunda geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde, başkalarıyla çevrimdışı ve çevrimdışı çalışmanın benzersiz olanaklarına açık hissedebilirsiniz.


Oğlak Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda ertelediğiniz herhangi bir proje varsa, şimdi bu tür işleri ele almanın tam zamanı. Şu anda ev yaşamınızın dinamikleri ne olursa olsun, bu kozmik iklim, özellikle otuzunda Mars gerilemesi başladığında, içeride kalarak pillerinizi yeniden şarj etmeye teşvik edecek. Hiç kimsenin – özellikle bir partnerin – aşırıya kaçmadığından emin olmak için sınırlarınızı kontrol edin. İnsanları çok hızlı bir şekilde içeri alıyor olabilirsiniz, sadece hatta incinmek için. Ya da kendinizi aşka kapatıyorsunuz ve başkaları sizinle bağlantı kurmakta zorlanıyor.

Bu madeni paranın nasıl düştüğü önemli değil, iyi bir duygusal alanda olduğunuzdan emin olmak için kalbinizle kontrol etmek isteyeceksiniz. Kendinizi iyileştirmeye odaklanmak için bu haftayı kullanın; önümüzdeki hafta ay tutulmasıyla vurgulanan aşk için bolca şans olacak. Bu haftanın enerjisini tek başınıza veya eşinizle birlikte dinlenmek ve rahatlamak için kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.