Oğlak Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aşk? Pazartesi günü aşkı düşünmüyorsun. Para hakkında düşünüyorsunuz, çünkü çoğunlukla biri sizi en iyi ihtimalle titrek görünen ve en kötü ihtimalle potansiyel olarak felaket olan bir finansal plana dahil etmeye çalışıyor. En iyi bahsiniz? Özellikle hafta ortasında hiçbir şeyi kabul etmeyin. Herhangi bir tür iş anlaşmasına bağlı kalmanız için hayatınızda havada uçuşan çok fazla şey var. Enerjinizi daha yaratıcı arayışlara uygulayın. Cuma günü ve hafta sonu geleceğinizin nasıl görünmesini istediğinizi düşünün ve ardından bunun için gidin. Şu anda hepiniz uzun vadede istikrardan bahsediyorsunuz.


Oğlak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kalbin meseleleri önümüzdeki hafta için bir öncelik olmalı. Daha derin bir düzeyde bağlantı kurmayı umduğunuz özel biri varsa, birlikte zaman planlamaya çalışın. Bu haftanın enerjisi biraz zor olacak. Aşkınızı gerçekten kabuğundan çıkarmayı umuyorsanız, işin püf noktası bunu incelikle yapmak olacaktır. Kimseye ruhunu size açması için baskı yapmaktan kaçının ve bunun yerine halka açık bir toplantı düzenleyin. Buradaki fikir, bağ kurmak istediğiniz kişinin sizinle konuşurken güvende hissetmesi için rahat bir ortam yaratmaktır.

Hafta masaya yumuşak bir enerji getirecek ve insanlar günden güne kaçma havasında olacaklar. Bu zamanı ciddi bir kişisel bakıma girmek için bir fırsat olarak kullanmalısınız çünkü bu titreşimler stresi ciddi şekilde çözebilir. Yine de, iletişimden tamamen uzaklaşmayın, çünkü bu titreşimler, flört etmeyi seçtiğiniz herhangi birinin kaprislerini yakalayacağınızdan emin olan, laf kalabalığınıza şiirsel bir unsur getirecektir.


Oğlak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Parlama zamanı, Oğlak!

2 Ekim Pazar günü Merkür istasyonları Başak burcuna geçtiğinde, profesyonel yolculuğunuzun yörüngesi konusunda kendinize güven duymayı bekleyin. Siz ilerlemeye hazırlanırken ufuk daha az göz korkutucu görünecek. Mesleki gelişiminiz için değerli olan deneyim türleri veya fırsatlar hakkında daha net bir fikriniz olabilir. Bazıları için bu, taşınmak veya bir iş gezisine çıkmak gibi iş için seyahat etmeyi içerir. Diğerleri için bu, yüksek öğrenim veya başarılı bir profesyonel altında eğitim gibi eğitim anlamına gelebilir. Ayın ilk dördü burcunuzda olduğu için gerileme sonrası ilk adımı attığınızda kendinizi yenilenmiş ve zinde hissedebilirsiniz. Ancak bir karar vermek için gerekli tüm bilgilere sahip olana kadar bekleyin; Başak burcundaki Merkür, burcunuzda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında ortaya çıkabilir. Terazi burcundaki güneş, ertesi gün Koç burcundaki Kayron retrosuna karşı çıkarken, kariyer yolunuzu etkileyen benzer düşüncelere sahip taahhütler ve ortaklıklar bulmaktan korkmayın. 8 Ekim Cumartesi günü, Pluto istasyonları burcunuzu yönlendirdiğinde profesyonel dönüşümünüzden inanılmaz derecede emin hissedeceksiniz. Profesyonel gücünüzü benimseyin!


Oğlak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek talep görüyorsun.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca kendi Oğlak burcunuzda ve kişisel karizma evinizde ikinci bir çeyrek ay var. Bugün, her zamankinden daha göz kamaştırıcısınız ve çevrenizdekiler bunu fark ediyor. Oğlak, ilgi odağı olmanız mümkündür (olmak istemeseniz bile). Bir arkadaşınız sizi etkileyici biriyle tanıştırabilir veya kör bir randevuda ayarlayabilir. Ya da partnerinizi ilk kez arkadaşlarınız ve ailenizle tanıştırabilirsiniz. Bütün gözler senin üzerinde. Bugün, odanın dikkatini çekiyorsun.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve kariyer eviniz, yaratıcılık evinizdeki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, aynı eski projelere ve son teslim tarihlerinin baskısına odaklanırken işinizden sıkılabilirsiniz. Oğlak, bir sistemi nasıl otomatikleştirebileceğinize veya bir süreci daha hızlı hale getirmek için nasıl düzene sokabileceğinize bakarak işleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Çok sıkıldıysanız özgeçmişinizi güncelleyebilir, iş profilinizi yenileyebilir ve başka şirketlere taşınmış iş arkadaşlarınıza ulaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.