Oğlak Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken çok fazla eğleniyorsunuz. Kararlar size kolayca gelecek ve tüm bu akıllı düşünme için övgüler alacaksınız. Ayrıntıları, olayları ve aplomb ile hokkabazlık yapan bir organizasyonel güç merkezi olmayı bekleyin. Ayrıca, kendinizi haftanın ilerisi için bazı sıcak randevu planlarına sokarsanız şaşırmayın. (Lojistik becerilerin bu kadar seksi olabileceğini kim bilebilirdi?) Haftanın ortası sizi rüya gibi ve merkezden uzak buluyor, ama bu fena değil. Bu hayal gücü, eski bir idealizm ve iyimserliği harekete geçirebilir. Bu hafta sonu, cesaret popülerliğe yol açıyor. Yüksek beklentileriniz bile aşılacaktır.


Oğlak Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, yalnız geçirmek isteyeceğiniz bir hafta değil. Aksine, arkadaşlarınızla dışarı çıkmak ve insanlarla enstrüman seviyesinde bağlantı kurmak istiyorsunuz. Bunun nedeni, 25 Ekim’deki güneş tutulması sizi konfor alanınızdan çıkmaya ve ekibinizle sosyalleştiğinizi görmeye teşvik ediyor.

Dikkat edilmesi gereken nokta, arkadaşlarınızla normalden daha fazla zaman geçirdiğiniz için partnerinizin sizden yeterince ilgi görmediğini hissedebilir. İlişkinizi ve arkadaşlıklarınızı dengelemeyi öğrenmek, sizden başka herkes için bir mücadele olabilir. Bunun nedeni, biraz eğlenmek için her iki tarafı da bir araya getirmeye karar verecek olmanızdır. Arkadaşlarınız ve partneriniz arasında seçim yapmak yerine, potansiyel dramadan kaçınmak için onları en iyi arkadaş haline getirin. Bu, dahil olan herkes için harika bir insan olarak imajınızı ve itibarınızı tamamen artıracaktır.


Oğlak Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Her zamankinden daha sosyal olmaya hazırlanın Oğlak! 23 Ekim Pazar gününden itibaren, Satürn istasyonları Kova’ya yöneldiğinde, değerlerinizin, bütçenizin ve hedeflerinizin benzersizliği konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. Sorumluluk üstlenmek, özellikle mali durumunuzun bireysel yönüne daha fazla güveniyorsanız, eskisinden biraz daha kolay hale gelir. Arzularınızı veya değerlerinizi sert bir şekilde kısıtlamak yerine kendinize karşı daha nazik olmanın zamanı bile gelebilir.

Güneş ve Venüs aynı gün yoğun Akrep burcuna gireceğinden, daha büyük profesyonel topluluğunuzu genişletmekle meşgul olmayı bekleyebilirsiniz. Profesyonel çekiciliğinizi güçlendirmek için Venüs ile Akrep sezonu boyunca inanılmaz derecede çekici olacaksınız. Her yerden insanlar sizinle çevrimiçi ve çevrimdışı ağ kurmak isteyecek. Sende inkar edilemez bir çekicilik var, bu yüzden sezonun profesyonel elması gibi olmaya hazırlan!

Neyse ki, Akrep burcundaki yeni ay kısmi güneş tutulması, kaderinize uygun, ancak beklenmedik altı aylık bir ağ oluşturma ve özlemlerinize yatırım yapma döngüsünü açtığı için momentum burada bitmiyor. Heyecan verici olsa da, tutulmanın sizi herhangi bir yere veya herhangi birine götürebileceğini bilin. Bu topluluk odaklı döngü sırasında kaderini takip et!


Oğlak Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gölgelerden aydınlığa çıkıyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve sosyal aktivite evinizin Koç’taki Jüpiter’le ve konutlar eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak burcu, bir arkadaşınızın resitaline, başka bir arkadaşınızın doğaçlama grubuna ve bir kilise sosyal grubuna gitmek arasında parçalanmış olabilirsiniz, ancak gerçekten evde kalmayı tercih edersiniz. Bazen bir keşiş olmayı ve evin etrafında küçük işler yapmayı ve sessizliğin tadını çıkarmayı seversiniz. Bugün, sosyalleşme davetlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve itibar eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün birileri sizi başka biriyle karıştırabilir. Birisi size yanlışlıkla mesaj gönderebilir veya gerçekten katıldığınız bir toplantıda olmadığınızı söyleyebilir. Son saman, bir garsonun siparişinizi almadan gitmesi olabilir. Bugün konuşma günüdür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.