Oğlak Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Annem böyle günlerin olacağını söyledi, öyle olduğunu biliyorsun. Pazartesi ve Salı günleri düşük yatın. İşler biraz zor olabilir, ancak hiçbirini kişisel algılamayın. Diğer insanlar zamanınızdan gülünç (ve çoğu zaman çelişkili) taleplerde bulunuyorlar. Tüm bunların üstünde kalmanız nasıl beklenebilir? Neyse ki, hafta ortası çok daha iyi olmalı. Ayrıntıların zirvesine geri dönecek ve hayatın getireceği her şeye hazır olacaksınız. Hafta sonuna girerken, uzaktaki biriyle bağlantı kurmayı bekleyin. Gelen kutunuzda bekleyen aşk e-postasını mı seçtiniz, yoksa sadece daha fazla romantizm spamı mı?


Oğlak Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Her şeyin planlandığı gibi çalıştığı ve dalgaların arasında kaybolmuş hissettiğiniz zamanlar vardır. Herkesi ve her şeyi güvende ve bir arada tutmak için çok uzun zamandır savaşıyorsunuz. Şimdi aynısını toplumsal taleplere rağmen kendiniz için yapmanızın zamanı geldi.

Şu anda, romantizm tamamen kafa karıştırıcı olabilir ve hatta biraz depresyona neden olabilir. Bu, kendi akıl sağlığınız için bazı çok güçlü fiziksel sınırlar koymanız için gerçekten zorunlu bir geçiştir. Çok ihtiyaç duyduğunuz desteği almanıza yardımcı olabilecek birçok harika uygulama ve çevrimiçi araç var. Zaman zaman yardım istemekte utanılacak bir şey yok.


Oğlak Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, kariyer yolunuzda kendinizi neye hizalamak istediğinizi anlayın.

Güneş ve Venüs Terazi’de, 17-18 Ekim Pazartesi’den Salı’ya kadar İkizler’de Mars ile üçgen açı yaptığında, profesyonel başarınızı sağlamak için günlük alışkanlıklarınızda ve iş yaşamınızda ilerleme sağlayın. Üçgenler, kariyer yolunuzun artılarını ve eksilerini tartmayı ima eder, özellikle iş hayatınızda yapabileceğiniz, mesleğinize muazzam güzellikler katacak bir şey varsa. Kariyer yolunuzu geliştirmek için neler yapabileceğinizi veya her zamanki rutininize dahil edebileceğinizi düşünün. Sizinle aynı fikirde olan bir iş arkadaşınızla çalışmanın, hırslarınızı dengeleyebileceğini ve karşılık verebileceğini bile görebilirsiniz. Ancak, güneş ve Venüs Terazi karesinde Plüton’da 19-20 Ekim Çarşamba – Perşembe günleri arasında burcunuzdayken, herhangi bir güç mücadelesinden kaçınmak için adil ortaklıklar ve taahhütlerle ilişkilendirilmek isteyeceksiniz. Bu kareler, kontrol sorunlarından vazgeçmeyi ima edebilir. profesyonel statünüzü ve kimliğinizi dönüştürmek için. Bu nedenle, artık kariyer yolunuzu geliştirmiyorlarsa, başkalarıyla çalışmanız veya bu düzenlemeleri durdurmanız gerekebilir. Hafta sonuna kadar kendinizi huzurlu hissetmeyi bekleyin!


Oğlak Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yarışa yavaş başlamak kazanmanızı engellemez.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve itibar evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Birisi sizin hakkınızda çok yanlış bir izlenime sahip olabilir. Oğlak, itibarınız tehlikede gibi göründüğünde üzülmek kolaydır, ancak Neptün işleri oldukça belirsiz hale getirir. Birkaç gün bekleyin ve her şeyin bittiğini görebilirsiniz.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve iş evinizde üçgen açı yapıyor. Bugün biraz enerjiniz var. Oğlak, ekibinizin yeni bir üyesini eğitiyor veya işiniz için eğitim alıyor olabilirsiniz. Öğrenecek çok şey var ve günün sonunda yorgunsunuz ama muhtemelen sonuçlardan memnunsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.