Oğlak Burç Yorumları 7 Ekim 2022

Oğlak burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Ekim 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 7 Ekim 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazı iş sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekiyor, ancak bu mutlaka aşk hayatınızdan da vazgeçmeniz gerektiği anlamına gelmiyor! Zıt yönlere çekiyormuş gibi hissetseniz bile herkesi dengeleyin.


7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tüm dikkatinizi ailenize çevirin. Kariyeriniz kendi kendine ilerleyebilir.


7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Terazi güneşi Chiron ile karşı karşıya gelirken kendinizi biraz duygusal olarak asılı hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim sizi yıpranmış sinirlerle baş başa bırakabilir ve Ay Balık’ta yolculuğuna devam ederken bu sinirleri işlemesi kolay olmayacaktır. Bu aydınlatıcı yerleşim, arkadaşlarınızın sorunlarını üzerinize dökmesine neden olabilir, ancak terapisti oynama havasında olmayacaksınız. Neyse ki, Luna bu akşam Neptün’e uzandığında, kendi yarattığınız bir dünyaya kaçma fırsatınız olacak ve bu, fişi çekip köpük banyosunda kaybolmak için harika bir zaman olacak.


7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bugün derinden duygusal ve bilge düşünceler ve fikirler yaratacaksınız. Muhteşem ayımız tatlı Luna, sizin için son derece uyumlu bir burçta yüzerken – Balık – yaratıcı, hassas ve açık olacaksınız. Bu, tek ve tek aşkınızla anlamlı bir konuşma yapmak için ideal bir an. Güneş enerjisi üçüncü eviniz aktive edildiğinde, bu enerjiyi kullanmanın bir başka güzel yolu da sevgilinizle yakındaki bir yere gitmektir. Şelale, gölet, göl veya okyanus gibi suya yakın bir yeri ziyaret etmeyi deneyin. Bu, ikinizi birbirine çok yakınlaştıracak, parmaklar kenetlenmiş olacak.


7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şeyi kendi başına yapmak zorunda değilsin, Oğlak. Terazi burcundaki güneş, Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya olduğu için, kariyer yolunuzdaki benzer düşünen varlıklar ve bireylerle çalışmaktan emin olun. Muhalefet, geçmişte olmak istediğiniz yere ulaşmak için bunu kendi başınıza yapmak zorunda hissettiğinizi gösteriyor. Ancak şimdi, değerlerini kanıtlamış birkaç güvenilir çalışma ilişkiniz, taahhütleriniz ve düzenlemeleriniz var. Kariyer yolunuzu ve başarınızı olumlu yönde etkileyen herkesi kucaklamak için geçmişi bırakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.