Oğlak Burç Yorumları 28 Ekim 2022

Oğlak burcunun 28 Ekim 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Ekim 2022 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ekim 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ekim 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Ekim 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Ekim 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sonuçlar gerçekten gelmeden önce bile her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, planlarınız mükemmel bir şekilde işliyor. Zeki değil misin!


28 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir plan konusunda temkinliyseniz, ne olursa olsun, konuşsanız iyi olur.


28 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah çevrenle bağlantı kurmanın senin üzerinde huzurlu ve dengeleyici bir etkisi olacak, bu yüzden güne dikkatli bir meditasyon ya da doğa yürüyüşü ile başladığına emin ol. Ne yazık ki, öğleden sonra Oğlak burcunun puslu Neptün ile kare açı yaptığında netlik elde etmek zor olacak. Sözlerinize dikkat edin ve daha sonra pişman olacağınız bir şey söylemek kolay olacağından, şu anda fazla paylaşmaktan kaçının. Bu gece Luna Mars’la karşı karşıya geldiğinde, mükemmellik arzusu motivasyonunuzu artırabilir, ancak kendiniz veya işiniz hakkında aşırı analitik olmamaya çalışın.


28 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mistik sular yeni keşfedilen enerjiyle dalgalanıyor, Oğlak. Bunun nedeni, bugün Büyük Yararlımız olan güçlü Jüpiter’in Balık kıyılarını tekrar ziyaret etmeyi seçmesidir. Jüpiter, 2021 ve 2022 boyunca burada bir ileri bir geri yolculuk etti, ancak hala bu alemde size öğretecek daha çok dersi var. Jüpiter Balık’ı birlikte yönettiği için, bu burçta ikamet ettiği bilinmektedir. Şimdi, geçmişinizden yeniden birleşmek istediğiniz ruh eşi bağlantısı olabilecek biri olup olmadığını düşünmeniz gereken bir dönem. Bu aşk, tutku, gerçek, şifa veya kapanış için olabilir.


28 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeniz ve çevreniz konusunda kendinizi daha iddialı mı hissediyorsunuz, Oğlak? Umarız, Jüpiter Koç burcunda gerilemesi son birkaç ayda ortaya çıkarken, programınızı sağlamlaştırmada ve çalışma alanınıza canlılık getirmede öncülük etmişsinizdir. Şimdi, Jüpiter retrosu Balık burcuna girdiğinde, odağınızı yakın çalışma topluluğunuza ve iletişim becerilerinize kaydırmalısınız. İş arkadaşlarınız arasındaki sezgisel rolünüzün hassasiyetini onlarla yaptığınız konuşmalar aracılığıyla daha iyi anlamak için içeri girmenin zamanı geldi. Balık burcunda geri giden Jüpiter, daha şefkatli bir şekilde bağlantı kurmanıza bile yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.