Oğlak Burç Yorumları 27 Ekim 2022

Oğlak burcunun 27 Ekim 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 27 Ekim 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 27 Ekim 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 27 Ekim 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 27 Ekim 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 27 Ekim 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bütün arkadaşların yorgunluktan sinekler gibi düşse de sen devam et. Partide son kişi olabilirsin ama bu senin için sorun değil ve yine de devam edebilirsin!


27 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu sizin için bir fırsat dönemi, bu yüzden bir iş görüşmesi için harika bir zaman.


27 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah Ay, Yay burcuna girerken, haritanızın iç gözlemi yöneten bölümünü harekete geçirirken, kendinizi en özel ortamda hissedeceksiniz. Jüpiter’den gelen bir yardım eli, birçok nimetiniz için minnettar hissetmenize, sevginizi organik ve gerçek yollarla ifade etmenize yardımcı olabilir. Ne yazık ki, Merkür sizi bu rüya gibi titreşimlerden kurtarmakla tehdit eden Plüton’la karşı karşıya geldiğinde profesyonel yaşamınızda sorunlar ortaya çıkabilir. Kendinizi toksik işyeri politikalarına sokmak akıllıca olmasa da, otoritenize ofis çevresinde meydan okunuyormuş gibi hissedebilirsiniz.


27 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün akıllarda ve ufukta kötü haberler var. Zihinsel Merkür gökyüzünde dans etmeye devam ederken, Plüton’un ilmiğini boynuna doladığını hissedecek. Plüton, güneşteki ilk kimlik evinizde – burcunuz – yörüngede dönüyor, bu nedenle, özellikle desteklenmiyor ve saygı görmüyorsanız, güç mücadelelerine, çatışmaya ve siz ve bir partner arasındaki öfkeli bir fikir savaşına kendinizi kaptırmış hissedebilirsiniz. Bu dramatik bölüm muhtemelen sizin tarafınızdan kışkırtılacak. Bu nedenle, zaten kanınızın kaynadığını fark ettiyseniz, meditasyon yapmak veya kendinizi bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


27 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak ne elde etmek istiyorsun, Oğlak? Terazi burcundaki Merkür, burcunuzdaki Plüton ile kare açı yaptığında düşünmeniz gereken çok şey var. Şu anda Pluto, kimliğiniz, görünümünüz ve eğiliminiz aracılığıyla bir profesyonel olarak otoritenizi güçlendiriyor. Ancak Merkür, kariyer yolunuzu daha da geliştirebilecek fırsatlar arasında bocalıyor. Meydan, özellikle iş alanınızdaki yerleşik profesyonel kuruluşlarla veya başarılı bireylerle güçlerinizi birleştirmek istiyorsanız, uzlaşma çağrınızdır. Başkalarıyla çalışmaya açıksanız, bunu kendi başınıza yapmak zorunda değilsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.