Oğlak Burç Yorumları 20 Ekim 2022

Oğlak burcunun 20 Ekim 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 20 Ekim 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Ekim 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 20 Ekim 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 20 Ekim 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 20 Ekim 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen adım atıp ilk kelimeyi söylemeniz gerekir ve bugün o günlerden biridir. İlk başta tamamen rahat hissetmeyebilirsiniz, ancak ilerledikçe daha kolay hale gelir.


20 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir otorite figürüyle sosyal olmak, özel muamele göreceğiniz anlamına gelmez.


20 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs Plüton ile kare açı yaparken, profesyonel hırslarınızın kişisel dengenizi nasıl etkilediğini incelemeniz gerekebilir. Kişisel dürtü ve başarı arzusu kesinlikle burcunuzun değişmez bir özelliği olsa da, kalbinizin ve zihninizin iş dışında neye ihtiyacı olduğunu dinlemiyorsanız, sorunlar ortaya çıkabilir. Neyse ki, bu sabah Ay Başak burcuna girerken, iyimserliğinizi yükselterek ve hayatta ilerlemekten daha fazlası olduğunu anlayarak manevi anlamda desteklenmiş hissedeceksiniz. Minnettarlığınızdan yararlanarak ve şimdiye kadar ne kadar yol kat ettiğinizi takdir ederek bu uğurlu hislere yaslanın.


20 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu, pis ve kötü enerji bugün göklerde oyalanıyor. Zehirli dumanın altında boğuluyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, aşk ve cazibe tanrıçası gezegenimiz olan tatlı Venüs’ün çok kötü ve coşkulu bir Plüton ile çarpışacak olmasıdır. Bu, özellikle sevilmeyen, saygı duyulmayan veya değer verilmeyen insanlar için ilişkilerde muazzam bir kargaşa ve kaos sağlar. Dağınık kavgalar tetiklenebilir. Ancak daha da kötüsü, birbirlerinin kalplerinde veya ruhlarında yaralar açan intikamcı eylemler ve sözler olasılığıdır. Koşmak. Saklamak. habersiz durmayın. Kimse bugünün hoş olduğunu hissetmeyecek.


20 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne kadar dönüştüğüne bir bak, Oğlak! Deneme yanılma yoluyla, özellikle bugün Terazi’deki Venüs, burcunuzdaki Plüton ile kare açı yaptığında, bir profesyonel olarak son derece büyüdünüz. Bu kare sırasındaki dalgalanma ile şaşırtıcı bir şekilde kontrolden çıkmış ancak tamamen iyi hissedebilirsiniz. Çalışkan bir dünya işareti olarak, kariyer yolunuzdan büyük gurur duyuyorsunuz. Şu anda, Venüs sizi kariyerinizde daha fazla taahhüt ve ortaklık davet eden dengeli, karşılıklı bir aşamaya götürüyor; Plüton ise sizi herhangi bir yıkıcı eğilimi bırakmanız için teşvik ediyor. Bu değişiklikleri benimseyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.