Oğlak Burç Yorumları 16 Ekim 2022

Oğlak burcunun 16 Ekim 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 16 Ekim 2022 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Ekim 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Ekim 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 16 Ekim 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 16 Ekim 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün normalden çok daha uzağa ulaşıyorsunuz, bu yüzden gezegenin diğer tarafındaki biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Romantik bir şey bile olabilir, tabii ki bunu yapmak biraz zaman alabilir!


16 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yeni projelere başlamak sizin için kolay ama bitirmeniz zor olacak.


16 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, gökyüzünde bir dizi dengesiz yön oluşurken, kalbinizi ve zihninizi beslemek için geleneksel Pazar günlerine ara vermeniz gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, özellikle Yengeç burcu bu öğleden sonra Kader Düğümleri ile bağlantı kurduğunda, uyumu önceliklendirmek kolay olacak. Bu titreşimler aynı zamanda yaratıcı bir ilham akışı getirebilir ve bazı sanat ve el sanatlarına dalmak için harika bir zaman olabilir. Gün sona ermeden ve ay Uranüs ile bağlantı kurmadan önce neşeli yönünüz hareketlenecek, bu yüzden alışılmadık bir şey yaptığınızdan emin olun.


16 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür retrosu çok net ve spesifik eylemlere sahiptir, Oğlak. Neyse ki, bugün son zamanlardaki zorlu işiyle ilgili bölümü kapatacak ve sayfayı çevirecek. Bunun nedeni, neşeyle dolu olması, doğru düşünmesi ve gölge sonrası aşamasını bitirirken gözlerinin sonraki ufuklarda olmasıdır. Kişisel ya da romantik yaşamınızla ilgili herhangi bir yanlış bağlantınız varsa, şimdi affetme ve unutma ya da en azından havayı temizleme zamanı. Geçmişe takılıp kalmayın. Değiştirilemez. Siz kaderinizin efendisisiniz ve her zaman yukarıdaki kozmos ile geleceğinizi birlikte yaratıyorsunuz.


16 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, profesyonel düzenlemelerinizden ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık olun. Kariyer yolunuzu daha da geliştirirken, Yengeç burcundaki mesken ayı Terazi burcundaki Merkür ile kare açı yaptığında ilişkilerinizin ve taahhütlerinizin başarınızın ayrılmaz bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ancak bu meydanda kafanız ve yüreğiniz ile savaşıyorsunuz. Bir parçanız savunmasız olmak isterken diğer parçanız stratejik olmak istiyor. Her ikisi de olabilirsiniz, ancak savunmasız olmadan olmaz. İleriye dönük beklentileriniz hakkında ortaklarınıza, iş arkadaşlarınıza, müşterilerinize ve amirlerinize açık olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.