Oğlak Burç Yorumları 15 Ekim 2022

Oğlak burcunun 15 Ekim 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 15 Ekim 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Ekim 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 15 Ekim 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 15 Ekim 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 15 Ekim 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat bugün olmasını istediğinden biraz daha zor ama bu pes edip eve gitmen gerektiği anlamına gelmiyor. Zorlamaya devam ederseniz, bir süre sonra işlerin istediğiniz gibi gitmeye başladığını göreceksiniz.


15 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kararsız hissediyorsanız kolay bir gün olmayacak. Seçimler yapılmalıdır.


15 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, hassas ama uyumlu bir enerji sizi bugün bulacak, ay sulu Yengeç’e ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne girerken. Bu kozmik iklim, kalbinizi yumuşatacak ve sevdiğiniz insanlarla kaliteli zaman geçirmenizi önemli hale getirecek. Luna Jüpiter ile bağlantı kurduğunda, öğleden sonra boyunca evinizi iyi hisler dolduracak ve bu, en yakınınız ve en sevdiklerinizle öğle yemeğine ev sahipliği yapmak için harika bir gün olacak. Ancak, akşam çökmeden ve Luna Merkür ile karşı karşıya gelmeden partiyi bitirmek isteyeceksiniz, bu da sizi daha ciddi bir boşlukta bırakacaktır.


15 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Faydamız Jüpiter, Koç, Oğlak burcunun yüksek göklerinde dönüyor. Mucizeler gezegenimiz nereye giderse gitsin, bu enerjiyi milyonlarca kez genişletiyor. Aşk hayatınız için bu dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarı, Kardinal Ateş Koçunun niteliklerini ve özelliklerini kanalize etmektir. Aşk söz konusu olduğunda genellikle oldukça stratejik davranıp, en mantıklı ve en güvenli olanı her zaman önceden planlarken, o eski el yazmasını rüzgara bırakın. Kalbinizi alevlendiren ve ruhunuzdaki ışığı tutuşturan romantizmin peşinden gidin.


15 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yavaşla, Oğlak. Son birkaç gün içinde hiç kimse etkileyici çalışma etiğinizle boy ölçüşemedi, özellikle de her görevi tamamladığınız için. Bununla birlikte, bazı Ar-Ge için gecikmiş olabilirsiniz, bu nedenle hafta sonu görevlerinizi üstlenmeden önce dinlenmek için tabii ki ayın boşluğunu kullanın. Ay, Yengeç burcuna girdiğinde daha sonra daha arkadaş canlısı ve sosyal hissedebilirsiniz. Ay karşı burcunuzda olduğunda, ortaklıklarınıza ve sorumluluklarınıza her zamankinden daha fazla duygusal olarak bağlı hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.